Menu
Your Cart

Zaklampen

Super scherpe LED zaklampen voor in het donker tot 8000 lumen die zorgen voor een super goed zicht. Vele zaklampen hebben een SOS functie en kan de lichtbundel worden vergroot.

Merk: Brennenstuhl
Eco-Light FL DUO LED-zaklamp met laserpointer - een absoluut trendy artikel. Grijpvaste, metalen behuizing. Lichtstroom 45 lm...
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Coast
Coast led-zaklamp Met deze prachtige led-zaklamp van Coast zit jij nooit meer in het donker. De lamp bestaat uit een krachtige led-lamp met een lichtopbrengst van 54 lumen. De hoogwaardige behuizing biedt bescherming tegen spatwater. Met zijn lichte gewicht is de zaklamp een ideale metgezel voor ..
€22,50
Excl. BTW:€18,60
Merk: Coast
Coast led-zaklamp Met deze prachtige led-zaklamp van Coast zit jij nooit meer in het donker. De lamp bestaat uit een krachtige led-lamp met een lichtopbrengst van 240 lumen. De hoogwaardige behuizing biedt bescherming tegen spatwater. Met zijn lichte gewicht is de zaklamp een ideale metgezel voor..
€54,95
Excl. BTW:€45,41
Merk: Ethos Pro
Ethos Pro werklamp led Deze oplaadbare werklamp van Ethos Pro zal zeer goed van pas komen tijdens iedere klus. Met zijn 500 lumen geeft het ingebouwde led-lampje voldoende licht. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: staal, kunststof Technische specificaties: Lamptype: led Beschermings..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: Ethos Pro
Ethos Pro werklamp led Deze werklamp van Ethos Pro zal zeer goed van pas komen tijdens iedere klus. De oplaadbare lamp is klein genoeg en past in iedere gangbare broekzak. Met zijn 200 lumen geeft het ingebouwde led-lampje voldoende licht. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: staal, kunsts..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Knog
Knog PWR Trekker zaklamp De PWR Trekker is een pittige 2000L zaklamp met zes lichtmodes, een sterke nylon riem voor veilig gebruik onderweg en kan ook worden gebruikt als een powerbank (medium) voor het opladen van USB-apparaten. De lampkopmodes kunnen ook worden gewijzigd door de Modemaker-app t..
€199,00
Excl. BTW:€164,46
Merk: Knog
Knog PWR Trekker zaklamp De PWR Trekker is een pittige 900L zaklamp met vijf lichtmodes, een sterke nylon riem voor veilig gebruik onderweg en kan ook worden gebruikt als een powerbank (medium) voor het opladen van USB-apparaten. De lampkopmodes kunnen ook worden gewijzigd door de Modemaker-app t..
€124,00
Excl. BTW:€102,48
Merk: LiteXpress
LiteXpress led-zaklamp Met deze prachtige led-zaklamp van LiteXpress zit jij nooit meer in het donker. De lamp bestaat uit een krachtige led-lamp met één watt en een lichtopbrengst van 165 lumen. Aan de zijkant zit een krachtige COB-led met twee watt en met een lichtopbrengst van 130 lumen. De ho..
€18,95
Excl. BTW:€15,66
Merk: Nextorch
Nextorch zaklamp De Nextorch P80 is een robuuste zaklamp met een verbluffende helderheid: 1300 lumen en een verlichtingsbereik van 280 meter. De batterij van de zaklamp is op te laden met de meegeleverde oplaadkabel. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: aluminium Lengte: 28,5 cm Gewicht:..
€85,00
Excl. BTW:€70,25
Merk: Nextorch
Nextorch zaklamp Deze zaklamp behoort tot de professionele zaklampen. Hij heeft verschillende standen, op de lichtste stand gaat de batterij tot wel 23 uur mee. De batterij van de zaklamp is op te laden met de meegeleverde oplaadkabel. De zaklamp heeft een gepatenteerde, tactische schakelaar. ..
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Merk: Regatta
Regatta Montegra zaklamp Op ieder avontuur heb je een goede zaklamp nodig. Deze zaklamp van Regatta heeft een uitzonderlijke straal voor avonturen in het maanlicht. De zaklamp beschikt over de CREE-techniek en heeft een lange straalafstand. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Mater..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Rubytec
Rubytec Kao XL Solar zaklamp Ideaal om mee te nemen naar de camping of als lampje tijdens het wandelen in de avond. De KAO Xl zaklamp heeft drie LED-lampjes met een hoge lichtopbrengst. De zaklamp heeft een zonnepaneel, waardoor hij gedurende de dag een zo goed als constante energievoorziening he..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
1 - 12 van 40 (4 pagina's)