Menu
Your Cart

Lego Friends

Lego Friends

Het is niet voor niets dat Lego Friends al jaren enorm populair is onder kinderen. Er is immers geen beter speelgoed waarmee kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Daarnaast zitten er tevens pedagogische voordelen verbonden aan het spelen met Lego: het stimuleert de creativiteit van kinderen, het heeft een positief effect op de fijne motoriek van kinderen en daarnaast is het rollenspel dat vaak gepaard gaat met het spelen met Lego goed voor het inlevingsvermogen en empathie van jouw kind. Lego is leuk voor iedereen!

Lego Friends is een speelgoedserie van Lego die vooral gericht is op meisjes van tussen de 6 en 12 jaar. Sinds de introductie van deze serie in 2012 is Lego Friends uitgegroeid tot één van de populairste sets op de markt. Deze serie bestaat uit figuurtjes die ongeveer even groot zijn als de welbekende Lego figuurtjes, maar dan met een gedetailleerdere en realistischere look. De dominantste kleuren binnen deze serie zijn paars en roze, en alle sets van deze serie zijn gesitueerd in de nieuwe Lego stad Heartlake City.

Daarnaast heeft deze serie een vijftal hoofdrolspelers waar de meeste situaties en sets om draaien: Mia, Olivia, Emma, Stephanie en Andrea. Zij hebben elk hun eigen karakter, uiterlijk en specifieke hobby’s. Zo houdt Mia van dieren, wil Olivia graag wetenschapper worden, is Emma de artiest van het stel die tevens van karate houdt, is Stephanie een beetje bazig maar ook slim en lief terwijl Andrea het muzikale genie van de groep is.

De leukste Lego Friends sets vind je hier!

Bij deze webshop vind je een groot assortiment aan Lego Friends sets. Hieronder wordt een greep uit het assortiment voor je op een rijtje gezet:

- Lego Friends Mia’s Strandscooter: een eigen strandscooter voor Mia, ideaal als aanvulling voor het strand thema. Deze supercoole paarse scooter heeft een zijspan voor Toffee, het hondje van Mia.

- Lego Friends Heartlake Zwembad: nog meer waterpret met dit gave zwembad. Inclusief glijbaan, hoge duikplank, zwembad, bubbelbad, omkleedruimte en ligstoelen.

- Lego Friends Heartlake Surfshop: ga met Mia meerdere aankopen doen in de surfshop. Hier kun je van alles kopen, maar je kunt ook een verfrissende duik nemen in het water en op zoek gaan naar het lieve zeehondje.

- Lego Friends Andrea’s Speetboottransport: dankzij de coole en sportieve wagens kunnen Andre en Emma naar het water om te varen in hun nieuwe speetboot.

- Lego Friends Sunshine Catamaran: deze zeilboot en cruise is ideaal voor een middagje heerlijk ontspannen. Ook twee lieve dolfijnen zwemmen met je mee nast de boot.

- Lego Friends Heartlake Ziekenhuis: Heartlake is een levendige stad waar van alles te vinden is. Zo ook het ziekenhuis met helikopter, ambulance en EHBO-afdeling.

- Lego Friends Wintersport IJsbaan: ook voor ijsplezier ben je in Heartlake City aan het juiste adres. Een leuke ijsbaan waar je kunt schaatsen en ijshockeyen.

- Lego Friends Wintersport Chalet: de perfecte blokhut om een weekendje te logeren wanneer je gaat skiën.

- Lego Friends Wintersport Skilift: stap aan boord van de skilift, welke je naar het hoogste punt van de berg zal brengen.

- Lego Friends Mia’s Slaapkamer: ook Mia moet bijkomen van alle avonturen die ze beleeft. In haar leuke boomhutbed kan ze lekker slapen.

- Lego Friends Stephanie’s Slaapkamer: Stephanie kan lekker uitrusten in haar eigen slaapkamer.

- Lego Friends Olivia’s Luxe Slaapkamer: wat een geluksvogel, die Olivia. Ze heeft haar eigen luxe slaapkamer.

- Lego Friends Stephanie’s Training: Stephanie is graag sportief bezig, zo ook tijdens haar voetbaltraining. Je kunt zelf Stephanie laten voetballen.

- Lego Friends Emma’s Kunstkraam: Emma is de artistieke van het stel. Met haar eigen kraampje maakt ze graag karikaturen van de inwoners van Heartlake City.

- Lego Friends Andrea’s Parkprestaties: een podium voor Andrea, met toeschouwers.

- Lego Friends Mia’s Camper: gezellig op vakantie met de meiden! In deze camper is ruimte voor iedereen. Ook de kampeerspullen worden niet vergeten.

- Lego Friends Heartlake City Vliegtour: wil je de stad eens op een andere manier verkennen? Met dit vliegtuig zie je alle mooie stukjes van jouw Heartlake City. En op deze manier kun je jouw vriendinnen van Lego Friends tevens een mooie tour door je eigen huis geven.

- Lego Friends Go-Kart Diner: lekker racen met je vrienden en daarna een hapje eten met zijn allen, het kan hier.

- Lego Friends Creatieve Tuningshop: hou je er van om zelf creatief bezig te zijn en je eigen wagentjes te ontwerpen? Dan is deze tuningshop perfect voor jou. Hier stel je zelf de mooiste wagentjes samen.

Dit en meer vind je in het assortiment van deze webshop. Jouw kleine meid zal uren speelplezier beleven met de diverse sets die hier te vinden zijn. En niet alleen is Lego Friends heel leuk om mee te spelen; het stimuleert tevens de fantasie, kleine motoriek en het inlevingsvermogen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.