Menu
Your Cart

Kinderfauteuils

Kinderfauteuils

Kinderfauteuils zijn vrolijke stoelen waarin je kind heerlijk tot rust kan komen. De stoelen die volledig zijn afgestemd op kinderen tot circa vijf jaar oud bieden een optimale ondersteuning. Bovendien zijn de kinderfauteuils in verschillende varianten verkrijgbaar zodat er voor ieder kind een fauteuil beschikbaar is. Je kind zal zich een echte prins of prinses voelen in de eigen stoel! Kies uit ons ruime assortiment luxe kinderfauteuils die niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook zeer scherp geprijsd.

Waarom kiezen voor een kinderfauteuil?

Stoelen voor volwassenen zijn eigenlijk niet geschikt voor kinderen, omdat het lichaam niet optimaal wordt ondersteund. Kinderen moeten als het ware werken om rechtop te blijven zitten. Op die manier komt het lichaam natuurlijk niet tot rust. Een kinderfauteuil is volledig afgestemd op de lichaamsverhoudingen van het kind, waardoor het echt uit kan rusten. Je kind kan in de eigen stoel een boekje lezen of genieten van het favoriete televisieprogramma.

Verschillende vrolijke designs

Je kunt kiezen voor een kinderfauteuil die volledig aansluit bij jouw woonstijl. Je zal je kind echter een groot plezier doen wanneer de stoel aansluit bij zijn of haar belevingswereld. In ons assortiment hebben wij verschillende kinderstoelen met afdrukken van bekende Disney-figuren. Kinderen die van prinsessen houden kiezen voor een roze stoel met een afdruk van bekende Disney-prinsessen. Stoere kinderen kiezen wellicht eerder voor een Cars kinderfauteuil. Zo is er voor ieder kind een leuke, passende stoel beschikbaar. Een kinderfauteuil is een vrolijke, kleurrijke toevoeging binnen ieder interieur.

Toepassingen van de stoel

De meeste ouders plaatsen de kinderstoel in de woonkamer zodat het een kind een eigen plek heeft. De kinderfauteuils zijn echter ook prima geschikt voor de slaapkamer of de kinderkamer. Zo kan het kind zich terugtrekken in de eigen kamer om in alle rust een boekje te lezen of te ontspannen. Ook in de speelkamer is de kinderfauteuil een onmisbaar element. Je kunt de stoel aan een kindertafel plaatsen zodat je kind ontspannen kan eten, drinken, tekenen of een spelletje kan doen. Doordat de stoel is afgestemd op het kind zal hij of zij heerlijk kunnen relaxen. Kinderen zullen zelf echter met name aangetrokken worden door de vrolijke prints en designs die kun eigen stoel bijzonder maken. Een pronkstuk of een troon, zo je wilt!

Voor wie is de kinderfauteuil?

De kinderstoelen zijn geschikt voor peuters, ongeveer tot een leeftijd van 5 jaar oud. De prints van de stoelen zijn volledig afgestemd op peuters: vrolijke kleuren en bekende tekenfilmfiguren spelen de hoofdrol. Niet alleen het design is afgestemd op deze doelgroep, ook de afmetingen van de stoel. De stoelen zijn zacht en comfortabel terwijl zij tevens voor een goede ondersteuning zorgen. Wanneer het kind peuter-af is, zal de stoel in de meeste gevallen te klein zijn en niet meer voldoende steun bieden. Op dat moment kan het kind ook goed zitten op een ‘normale’ stoel.

Onderhoud van de fauteuil

Waar kinderen zijn worden vlekken gemaakt, dat is nu eenmaal niet te voorkomen. Een vlek op de nieuwe fauteuil is dan ook zo gemaakt. Of het nu gaat om etensvlekken of gemorst drinken: onze kinderfauteuils zijn zeer eenvoudig schoon te maken. Met behulp van een sopje van milde zeep en water zijn de vlekken in een mum van tijd verwijderd. Door gebruik te maken van milde zeep in plaats van chemische schoonmaakproducten, gaat de kwaliteit van de print op de stoel ook niet verloren. Zo kan je kind lange tijd genieten van de eigen stoel.

Productinformatie

Onze kinderfauteuils zijn gemaakt van stevig MDF, duurzaam polyester en een goede schuimvulling. De schuimvulling is duurzaam waardoor de fauteuil niet van vorm veranderd. De stoelen zijn dankzij het gebruikte materiaal eenvoudig te reinigen met water en zeep. Dankzij deze producteigenschappen kan het kind meerdere jaren plezier beleven aan de stoel waarna deze kan worden doorgegeven aan eventuele broertjes of zusjes. Onze stoelen zijn dus van zeer goede kwaliteit en duurzaam.

Luxe kinderfauteuil kopen

Op deze site vind je een ruim assortiment luxe kinderstoelen met verschillende vrolijke prints. Deze fauteuils zijn van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd. Bovendien betaal je bij ons geen verzendkosten, waardoor je nog meer geld bespaard. Bestel vandaag je luxe kinderfauteuil en je kunt je kind morgen al verrassen met een eigen stoel! De meeste fauteuils worden namelijk al binnen een werkdag geleverd.

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.