Menu
Your Cart

Regenhoezen

Merk: Easygrow
Easygrow reflecterende afdekhoes Met deze universele afdekhoes van Easygrow houdt je jouw kindje heerlijk geborgen en tegelijkertijd beschermd tegen wind, regen en kou. Hij is eenvoudig te gebruiken op de reiswieg, kinderwagen of buggy. De binnenkant van de hoes is gevoerd met fleece zodat jouw k..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
Merk: Kekk
Kekk buggy regenhoes Deze universele regenhoes is geschikt voor vrijwel elke buggy en beschermt jouw kindje tegen wind en regen. De hoes is transparant, zo kan je kindje meegenieten van de wandeling, zelfs bij slechter weer. Wel zo leuk! Specificaties: Kleur: transparant Geslacht: junior Ma..
€22,50
Excl. BTW:€18,60
Merk: Littlelife
Littlelife buggy regenhoes Dit universeel regenhoes is ideaal om de regen en wind weg te houden bij je zoontje of dochtertje. Een groot voordeel aan dit hoes is dat het transparant qua kleur is. Dit zorgt ervoor dat je nog in staat bent om contact te maken met de baby. Daarnaast is de baby ook no..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Playshoes
Playshoes regenhoes Bescherm jouw kinderen met deze regenhoes. Door het transparante polyester genieten de nieuwsgierige kinderen nog van hun omgeving. Ventilatiegaten zorgen voor optimale luchtcirculatie. Een klein raampje in de hoes kan geopend worden, zodat je nog bij je kinderen kan zonder de..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Merk: Playshoes
Playshoes regenhoes Bescherm jouw kind met deze regenhoes. Door het transparante polyester genieten de nieuwsgierige kinderen nog van hun omgeving. Ventilatiegaten zorgen voor optimale luchtcirculatie. Een klein raampje in de hoes kan geopend worden, zodat je nog bij je kind kan zonder de hoes te..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Merk: Littlelife
Littlelife regenscherm voor rugdragers De regenhoes voor de rugdragerdrager past op alle LittleLife-rugdragers en houdt je kostbare spullen op winderige dagen mooi droog. Deze waterdichte hoes met eenvoudig aluminium frame beschermt zowel kind als drager. De voorruit kan omhoog of omlaag worden g..
€29,45
Excl. BTW:€24,34
1 - 6 van 6 (1 pagina's)