Menu
Your Cart

Gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk! Jantje van alles heeft een uitgebreid assortiment elektrisch- en handgereedschap dat het werk verlicht. Met een aanbod van verschillende merken en voordelige prijzen maakt het klussen een stuk leuker.

Merk: Teesa
Eenvoudig zacht en zuiver drinkwater Deze Teesa TSA0101 is een waterfilter kan die niet in uw keuken mag ontbreken. Binnen no time is uw kraanwater van dezelfde kwaliteit als het water uit een fles. Bovendien is de mooi ontworpen kan gemaakt van BPA-vrij plastic, waardoor er in tegenstelling tot pl..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Teesa
Zuiver water Deze Teesa TSA0102 is een waterfilterkan die niet in uw keuken mag ontbreken. Binnen no time is uw kraanwater van dezelfde kwaliteit als het water uit een fles. Bovendien is deze kan gemaakt van BPA-vrij plastic, waardoor er in tegenstelling tot plastic drinkwaterflessen géén schadelij..
€20,95
Excl. BTW:€17,31
Merk: Teesa
Weg met plasticflessen! Deze Teesa TSA0103 is een compacte waterfilterkan die niet in uw keuken mag ontbreken. Binnen no time is uw kraanwater van dezelfde kwaliteit als het water uit een fles. Bovendien is deze kan gemaakt van BPA-vrij plastic, waardoor er in tegenstelling tot plastic drinkwaterfl..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
1 - 3 van 3 (1 pagina's)