Menu
Your Cart

Stoffen koffersets

Stoffen koffersets

Bij Jantje van alles vind je prachtige stoffen koffersets om mee te nemen op vakantie. Een kofferset die gemaakt is van stof heeft zeker voordelen ten opzichte van een kofferset van hard materiaal. Een koffer van stof is buigzaam en gemakkelijk om op te bergen. Ook beschikken stoffen koffersets over extra opbergruimte en zijn ze lekker licht. Zeker wanneer je vooral kleding meeneemt op reis, is een stoffen koffer een goede optie.

Travelerz stoffen koffersets

De stoffen koffersets op deze pagina zijn van het bekende merk Travelerz. Dit merk staat onder andere bekend om de betrouwbaarheid en de goede bescherming. De koffers van Travelerz zijn gemaakt van een stevige stof, zodat de inhoud van de koffers goed beschermd blijft. De extra zij- en voorvakken bieden, indien nodig, extra opbergruimte. De set bestaat uit vier koffers van verschillende afmetingen. Omdat een stoffen koffer heel flexibel is, kun je nog net dat extra truitje meenemen dat bij een harde koffer misschien niet meer zou passen.

4-delige Stoffen koffersets

De stoffen kofferset bestaat uit vier koffers. De twee kleinste koffers zijn met de afmetingen 52x36x19 centimeter en 58x40x21 centimeter uitermate geschikt om mee te nemen als handbagage. De twee grote koffers hebben afmetingen van 74x49x25 centimeter en 81x52x25 centimeter en zijn ideaal om mee te nemen wanneer je langer op reis gaat. Een 4-delige kofferset is ook ontzettend handig om te hebben wanneer jij op reis gaat met jouw gezin. Je kunt de kleinste koffers aan de kinderen geven en de twee grote zelf gebruiken om jouw spullen in op te bergen. Dankzij de wieltjes zijn ook de grote koffers makkelijk te vervoeren.

Diefstalbeveiliging

Met een cijferslot kun jij jouw koffers met een gerust hart afgeven. Alleen de persoon die op de hoogte is van jouw persoonlijke cijfercode heeft toegang tot de inhoud van jouw koffer. Dankzij deze handige diefstalbeveiliging hoef jij dus niet bang te zijn dat jouw koffer ongemerkt wordt geopend. Ook wanneer je de koffer niet hoeft af te geven, kun je deze dus gerust in het bagagerek neerleggen. De kleine koffers hebben daarvoor de juiste afmeting en zijn ook dankzij de flexibele stof gemakkelijk op te bergen.

Kleuren

De stoffen koffersets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een geschikte koffer voor jou bijzit. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, bruin, donkerbruin, bordeaux, blauw en zwart. Het stijlvolle ontwerp en de kwalitatief goede stof van deze koffers geven deze 4-delige koffersets een chique uitstraling.

Wieltjes en trekhendel

De koffers zijn allemaal voorzien van soepele, wendbare wieltjes en een trekhendel, zodat de stoffen koffersets makkelijk te vervoeren zijn. De vier wieltjes zorgen er voor dat de koffers ook bij stilstand heel stabiel op de grond staan. Als je ver naar jouw hotel moet lopen, of tijdens de reis vaak moet overstappen, is het erg prettig als jij jouw koffers niet hoeft te tillen maar lekker achter je aan kunt trekken. Ook kleine kinderen kunnen op deze manier heel goed hun eigen bagage meenemen.

Gestructureerd inpakken

De binnenkant van de koffers zijn gestructureerd ingedeeld. De koffers beschikken over tussenschotten, zodat de spullen goed uit elkaar blijven. Schudden of omkeren is met deze koffers ook geen probleem. De inpandige spanbanden zorgen ervoor dat de kleding netjes op de plek blijft liggen. Ook door de extra zij- en voorvakken kun jij jouw spullen extra overzichtelijk opbergen en heb je de mogelijkheid om op de terugweg extra souvenirs mee te nemen.

Thuisbezorgd zonder verzendkosten

Twijfel je toch nog of de stoffen koffersets wel goed passen bij jou en jouw reisbehoeften? Kijk dan nog eens bij onze andere koffersets. Bij Jantje van alles vind je ook koffers die gemaakt zijn van het sterke en krasbestendige ABS materiaal. Heb jij jouw ideale kofferset gevonden? Selecteer de juiste kleur en bestel, zonder verzendkosten, snel de perfecte kofferset!

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.