Menu
Your Cart

DeBlocK

Merk: DeBlocK
BlocK elektrische step voor volwassenen met een maximale topsnelheid van 25 km/h en een actieradius 20 tot 30 kilometer. Dit model elektrische step beschikt over een achter aandrijfmotor waardoor kun je snel kunt accelereren naar de topsnelheid van 25 km/h. Dit alles wordt mogelijk gemaakt d..
€399,00
Excl. BTW:€329,75
BlocK Elektrische step volwassenen 35 km/h - actieradius 40 – 60 km – LED verlichting - 10 inch – 13AH
niet op voorraad
Merk: DeBlocK
BlocK elektrische step voor volwassenen met een maximale topsnelheid van 35 km/h en een actieradius 40 tot 60 kilometer. Dit model elektrische step beschikt over een achter aandrijfmotor waardoor kun je snel kunt accelereren naar de topsnelheid van 35 km/h. Dit alles wordt mogelijk gemaakt d..
€599,00
Excl. BTW:€495,04
Merk: DeBlocK
Met deze DeBlock 72 delige roestvrijstalen bestekset geleverd in luxe koffer met cijferslot heb je altijd het juiste bestek in de keuken. De DeBlock roestvrijstalen bestekset is geschikt voor 12 personen waardoor je altijd genoeg bestek in huis hebt voor je etentjes. Inhoud 72 delige bestekset: ..
€89,00
Excl. BTW:€73,55
DeBlock gereedschapskoffer gevuld - 254 delig - aluminium trolley
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: DeBlocK
Met deze 254 delige gereedschapskoffer van DeBlock heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand voor elke klus. De gereedschapskoffer is gemaakt van aluminium en bescherm je gereedschap goed tijdens het vervoeren. De gereedschapsset is door de telescopische handgreep en wieltjes gemakkelijk t..
€69,00
Excl. BTW:€57,02
Merk: DeBlocK
Het merk DeBlock maakt hoogwaardige kwaliteits pannen die gemaakt zijn van een hoge kwatileit. Deze grillpan kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden om de lekkerste gerechten te maken.De DeBlock grillpan heeft een diameter 28 centimeter en is 4,5 centimeter hoog. Dankzij de marmeren..
€28,95
Excl. BTW:€23,93
DeBlock kinderstep met 3 lichtgevende wielen - 3 jaar - verstelbaar stuur - voetrem - groen
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: DeBlocK
Deze groene step van DeBlock is uitgevoerd met drie wielen die licht geven tijdens het steppen. Doordat de step drie wielen heeft is de step al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar omdat ze hierdoor beter hun evenwicht kunnen houden. De LED verlichting in de wielen begint te branden wanneer de wie..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
DeBlock kinderstep met 3 lichtgevende wielen - 3 jaar - verstelbaar stuur - voetrem - oranje
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: DeBlocK
Deze oranje step van DeBlock is uitgevoerd met drie wielen die licht geven tijdens het steppen. Doordat de step drie wielen heeft is de step al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar omdat ze hierdoor beter hun evenwicht kunnen houden. De LED verlichting in de wielen begint te branden wanneer de wie..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
DeBlock kinderstep met 3 lichtgevende wielen - 3 jaar - verstelbaar stuur - voetrem - roze
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: DeBlocK
Deze roze step van DeBlock is uitgevoerd met drie wielen die licht geven tijdens het steppen. Doordat de step drie wielen heeft is de step al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar omdat ze hierdoor beter hun evenwicht kunnen houden. De LED verlichting in de wielen begint te branden wanneer de wiele..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: DeBlocK
Deze DeBlock stoompan 8 liter is zeer geschikt voor het stomen van groente, aardappelen, vis, vlees of rijst en tevens voor het maken van couscous. De stoompan is geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie waardoor de RVS stoompan bruikbaar is in elke keuken. In de onderste laag van de s..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
1 - 9 van 9 (1 pagina's)