DJ controllers

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
 Krüger&Matz KMDJ003 Gratis verzenden

Krüger&Matz KMDJ003

€279,00
Excl. BTW: €230,58
De 2-kanaals KMDJ003 is momenteel het meest geavanceerde apparaat dat krüger & Matz te bieden he...
Krüger&Matz KMDJ001 Gratis verzenden

Krüger&Matz KMDJ001

€74,95
Excl. BTW: €61,94
Altijd al van gedroomd om DJ te worden? Dan is de KMDJ001 echt iets voor u! Dit apparaat is voorzien...
Krüger&Matz KMDJ002 Gratis verzenden

Krüger&Matz KMDJ002

€229,00
Excl. BTW: €189,26
De KMDJ002 is dankzij zijn geavanceerde functionaliteit ideaal voor de DJ die zijn passie graag verd...

Bekijk hier de laatste Blogs
Hoverboard kopen Kattenmanden Voordelige koffersets

Ga jij binnenkort met vakantie en wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan ontspannen en relaxen? Zorg er dan voor dat jij een koffer meeneemt die voldoet aan de handbagage-regels. Met een compacte koffer kun je veel bagage meenemen, maar hoef je niet te wachten bij de bagageband, zodat je meer tijd vakantietijd overhoudt. Welke maat en gewicht koffer mag je meenemen als handbagage? In onderstaande tekst lees jij daar meer over.

 

Sterke ABS kofferset kopen

Als je op vakantie gaat, dan is het effectief inpakken van de spullen altijd weer een hele klus. Ook het vervoeren van jouw koffer kan lastig zijn, zeker wanneer jij jouw bagage moet tillen. Een lichte, makkelijk te verplaatsen koffer biedt dan uitkomst. ABS koffersets staan er onder andere om bekend dat ze heel licht zijn. Hierdoor kun jij lekker veel spullen in de koffer stoppen en kleine ABS koffers meenemen als handbagage, want de koffer zelf neemt immers weinig gewicht in. Lees hieronder meer over ABS koffersets.

 

Ga je op reis, en wil je bagage meenemen? Het maakt niet uit of je vliegt of met de auto gaat, een kofferset is altijd handig. Koffersets bestaan uit een aantal stuks bagage die in vormgeving, afwerking en functionaliteit bij elkaar horen. Het voordeel van een kofferset aanschaffen is dat dat meestal veel goedkoper is dan losse koffers kopen. Bovendien zijn ze vaak handig op elkaar afgestemd. En het ziet er natuurlijk fraai uit als al je bagage hetzelfde er uitziet. Met een mooie kofferset reis je in stijl.