Elektrische koffiemolens

Kan jij niet genoeg krijgen van een lekker vers bakkiekoffie? Maak je koffie dan nu nog verser met een elektrische koffiemolen en maal je koffiebonen tot heerlijk koffiepoeder. Vroeger werden koffiebonen met de handgemalen waarbij je een langere tijd moest draaien aan de koffiemolen. Nu in deze moderne tijd zijn er elektrische koffiemolens die het malen van koffie gemakkelijker maken. Omdat je de koffiebonen maalt net voordat je deze gebuikt heb je de beste smaak omdat het koffiepoeder niet al maanden in een zak zit. Met roestvrijstalen messen worden de koffiebonen gemalen in de elektrische koffiemolen waarna je het koffiepoeder direct kunt gebruiken.

MasterKitchen RVS koffiemolen 140 Watt ED-GR140w

De moderne elektrische koffiemolen van het merk MasterKitchen is zo’n koffiemolen waarmee je de beste koffie maalt. Het merk MasterKitchen is een hoogwaardig merk binnen de keukenapparatuur in Nederland. De MasterKitchen elektrische koffiemolen is daarom dan ook uitgevoerd met roestvrijstalen messen die gemakkelijk te onderhouden zijn. Met de roestvrijstalen messen in de MasterKitchen elektrische koffiemolen kun je maximaal 65 gram koffiepoeder in één keer malen. Het type elektrische koffiemolen ED-GR140w van MasterKitchen heeft een elektrische motor die een vermogen levert van 140 watt. Door een knop op de elektrische koffiemolen van MasterKitchen kan de grofheid van het koffiepoeder worden ingesteld. Het uiteindelijke koffiepoeder kan worden ingesteld van grof, medium of fijn.

Met de ED-GR140w koffiemolen kan niet alleen koffie worden gemaald maar ook noten of kruiden die je kunt gebruiken voor heerlijke gerechten. De elektrische koffiemolen van MasterKitchen is multifunctioneel en niet alleen te gebruiken voor koffiebonen.

Veiligheid staat natuurlijk boven alles en daarom heeft de MasterKitchen elektrische koffiemolen een veiligheidssysteem. De elektrische koffiemolen kan namelijk niet gebruikt worden wanneer de deksel niet goed is geplaatst. Door dit veiligheidssysteem kun je nooit je vingers beschadigen en is de ED-GR140w altijd veilig te gebruiken.

Heb jij al trek gekregen in een lekker vers bakkie koffie? Bekijk hier alle elektrische koffiemolens.

Koffiemolens

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Teesa TSA4004 Aroma G30 elektrische koffiemolen

Teesa TSA4004 Aroma G30 elektrische koffiemolen

€17,95
Excl. BTW: €14,83
Begin de dag goed met vers gemalen koffie! De TSA4004 elektrische koffiemolen kan u daar perfect bij...
Teesa TSA4005 Aroma G50 elektrische koffiemolen

Teesa TSA4005 Aroma G50 elektrische koffiemolen

€19,95
Excl. BTW: €16,49
Begin de dag goed met vers gemalen koffie! De TSA4005 elektrische koffiemolen kan u daar perfect bij...
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.