Menu
Your Cart

Bodyboards

Een bodyboard is een leuk stuk speelgoed voor in het water waar je heerlijk op kunt drijven. De bodyboards zijn perfect voor op het meer of in zee te gebruiken.

Merk: Alert
Scheer over de golven met dit te gekkeAlert Bodyboard en beleef uren waterpret! Materiaal: EVA foam. Afmeting 104 cm. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen.U kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering...
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Alert
Alert Splash bodyboard met dolfijnen-print en een lengte: 84 cm, materiaal: EPS..
€17,95
Excl. BTW:€14,83
Merk: Yello
Yello bodyboard Verveel je nooit meer op het strand met dit geweldige bodyboard van Yello. Zoek de golven op en laat zien hoe cool jij bent. Bij het bodyboard zit een enkelkoord, hierdoor raak jij nooit jouw bodyboard kwijt. Specificaties: Kleur: blauw/groen Materiaal: foam Geslacht: junior..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Merk: Yello
Yello bodyboard Verveel je nooit meer op het strand met dit geweldige bodyboard van Yello. Zoek de golven op en laat zien hoe cool jij bent. Bij het bodyboard zit een enkelkoord, hierdoor raak jij nooit jouw bodyboard kwijt. Specificaties: Kleur: rood/geel Materiaal: foam Geslacht: junior ..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Merk: Basic
Met dit bodyboard kun je lekker over de golven scheren. Neem hem mee naar het strand en beleef uren waterplezier! Afmeting: 94 cm. Materiaal: EPS. Dit artikel is verkrijgbaar in drie uitvoeringen.U kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering...
€18,95
Excl. BTW:€15,66
Merk: Osprey
Osprey Cyclone bodyboard Dit board is ontworpen voor boarders die vooruitgang willen boeken en biedt snelheid, wendbaarheid en controle. Het heeft een lichtgewicht en is gemaakt van duurzaam materiaal. De halvemaanvormige staart geeft je meer controle op de golven. Het board wordt geleverd met ee..
€56,00
Excl. BTW:€46,28
Merk: SportX
SportX bodyboard Verveel je nooit meer op het strand met dit geweldige bodyboard van SportX. Door de supergave print kom je snel in de vakantiestemming. Zoek de golven op en laat zien hoe cool jij bent. Het bodyboard wordt geleverd inclusief polsband met klittenbandsluiting. Specificaties: Ge..
€13,00
Excl. BTW:€10,74
Merk: Osprey
Osprey Interceptor bodyboard Pak je Interceptor bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt gewe..
€56,00
Excl. BTW:€46,28
Merk: Basic
Met dit bodyboard met leuke print kun je lekker over de golven scheren. Neem hem mee naar het strand en beleef uren waterplezier! Lengte: 104 cm. Dit artikel is verkrijgbaar in drie uitvoeringen.U kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering...
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Osprey
Osprey Shatter bodyboard Pak je Shatter bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt geweldige we..
€56,00
Excl. BTW:€46,28
Merk: Osprey
Osprey Stripe bodyboard Pak je Stripe bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt geweldige wend..
€70,00
Excl. BTW:€57,85
Merk: Osprey
Osprey Tie Dye bodyboard Pak je Tie Dye bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt geweldige we..
€70,00
Excl. BTW:€57,85
1 - 12 van 20 (2 pagina's)