Menu
Your Cart

Bodyboards

Een bodyboard is een leuk stuk speelgoed voor in het water waar je heerlijk op kunt drijven. De bodyboards zijn perfect voor op het meer of in zee te gebruiken.

bodyboard 105 x 56 cm rood/geel
1 werkdag
Merk: Yello
Yello bodyboard Verveel je nooit meer op het strand met dit geweldige bodyboard van Yello. Zoek de golven op en laat zien hoe cool jij bent. Bij het bodyboard zit een enkelkoord, hierdoor raak jij nooit jouw bodyboard kwijt. Specificaties: Kleur: rood/geel Materiaal: foam Geslacht: junior ..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Merk: Osprey
Osprey Cyclone bodyboard Dit board is ontworpen voor boarders die vooruitgang willen boeken en biedt snelheid, wendbaarheid en controle. Het heeft een lichtgewicht en is gemaakt van duurzaam materiaal. De halvemaanvormige staart geeft je meer controle op de golven. Het board wordt geleverd met ee..
€56,00
Excl. BTW:€46,28
bodyboard Flamingo junior foam 83 cm lichtblauw/roze
1 werkdag
Merk: SportX
SportX bodyboard Verveel je nooit meer op het strand met dit geweldige bodyboard van SportX. Door de supergave print kom je snel in de vakantiestemming. Zoek de golven op en laat zien hoe cool jij bent. Het bodyboard wordt geleverd inclusief polsband met klittenbandsluiting. Specificaties: Ge..
€13,00
Excl. BTW:€10,74
Merk: Osprey
Osprey Interceptor bodyboard Pak je Interceptor bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt gewe..
€56,00
Excl. BTW:€46,28
bodyboard Shatter 84 cm foam rood
1 werkdag
Merk: Osprey
Osprey Shatter bodyboard Pak je Shatter bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt geweldige we..
€56,00
Excl. BTW:€46,28
Merk: Osprey
Osprey Stripe bodyboard Pak je Stripe bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt geweldige wend..
€70,00
Excl. BTW:€57,85
bodyboard Tie Dye 106 cm foam groen
1 werkdag
Merk: Osprey
Osprey Tie Dye bodyboard Pak je Tie Dye bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt geweldige we..
€70,00
Excl. BTW:€57,85
Merk: Waimea
Waimea opblaasbaar bodyboard Verveel je nooit meer op het strand of in het zwembad met dit opblaasbare bodyboard van Waimea. Zoek de golven op en laat zien hoe cool jij bent. Het bodyboard kan je vasthouden aan de handgrepen in de bovenhoeken en je raakt hem nooit kwijt in de golven door het koor..
€54,90
Excl. BTW:€45,37
Merk: SportX
SportX bodyboard, vervaardigd van XPE-materiaal. Lengte: 83 cm. In oranje kleurstelling met SportX logo. Geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar...
€24,95
Excl. BTW:€20,62
1 - 9 van 9 (1 pagina's)