Lego Batman voor de echt Batman fan

Lego Batman is gebaseerd op de avonturen van Batman en Robin die het opnemen tegen de schurken zoals The Joker, Catwoman en The Penguin. Batman en zijn bondgenoten zijn natuurlijk razend populair door de succesvolle animatiefilms die wereldwijd bekend zijn. Met de Lego Batman sets hebben kinderen urenlang speelplezier en spelen ze de bekende scènes uit de film na in de stad Gotham City. Lego Batman heeft vele sets met de beroemde voertuigen en figuren die bekend zijn uit de films.

Lego Batman Batmobile

Spring in batmobile van Batman en scheur met Robin door Gotham City opzoek naar de schurken The Joker, Catwoman en The Penguin. De wielen van de 70905 Batmobile kunnen in racemodus worden gezet om meer snelheid te krijgen. Tevens wanneer je obstakels tegenkomt kan de Batmobile in monstertruckmodus worden gezet en ram door alle obstakels heen. Heb je de superschurken inbeeld? Vuur dan met de noppenschieter en schakel de schurken uit. Na de overwinnen kan de Batmobile gemakkelijk in parkeermodus worden gezet om makkelijk te maneuvreren. De Batman Mobile is 581 delig en zorgt voor urenlang speelplezier.

Lego The Joker Duistere Low-rider

Schurk The Joker heeft net als Batman een super stoer voertuig namelijk de duistere low-rider. Met Harley Quinn rijdt de Joker in zijn lowrider door heel Gotham City en plegen overal misdaden. Kan jij de Joker en Harley Quinn tegenhouden met Batgirl? Deze Lego Batman speelset bestaat uit 433 delen en wordt geleverd met minifiguren The Joker, Harley Quinn en Batgirl.

Lego Batman De Batwin 70916

Met de Batwin vlieg je samen met Robin rond opzoek naar de schurk Harley Quinn in de stad. Ontwijk het snelvuur kanon van Harley Quinn en zorgt dat je niet geraakt wordt. De Batwin is uitgevoerd met tegengeschut zoals wapens met veermechanisme en schijfschieters. Richt en vuur de wapens af op de schurken op de grond en zorg voor een veilige stad. Zet de vleugels van de Batwin in landingspositie en strijd op de grond veder met de schurk Harley Quinn. Haal de Batman auto uit het laadruim van de Batwin en ga achter Harley aan en neem deze superschurk te grazen. De Batwin Lego set bestaat uit 1053 delen dat zorgt voor urenlang bouwplezier.

Lego Batman

Er zijn geen producten in deze categorie.
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.