Menu
Your Cart

Lego Batman

Lego Batman voor de echt Batman fan

Lego Batman is gebaseerd op de avonturen van Batman en Robin die het opnemen tegen de schurken zoals The Joker, Catwoman en The Penguin. Batman en zijn bondgenoten zijn natuurlijk razend populair door de succesvolle animatiefilms die wereldwijd bekend zijn. Met de Lego Batman sets hebben kinderen urenlang speelplezier en spelen ze de bekende scènes uit de film na in de stad Gotham City. Lego Batman heeft vele sets met de beroemde voertuigen en figuren die bekend zijn uit de films.

Lego Batman Batmobile

Spring in batmobile van Batman en scheur met Robin door Gotham City opzoek naar de schurken The Joker, Catwoman en The Penguin. De wielen van de 70905 Batmobile kunnen in racemodus worden gezet om meer snelheid te krijgen. Tevens wanneer je obstakels tegenkomt kan de Batmobile in monstertruckmodus worden gezet en ram door alle obstakels heen. Heb je de superschurken inbeeld? Vuur dan met de noppenschieter en schakel de schurken uit. Na de overwinnen kan de Batmobile gemakkelijk in parkeermodus worden gezet om makkelijk te maneuvreren. De Batman Mobile is 581 delig en zorgt voor urenlang speelplezier.

Lego The Joker Duistere Low-rider

Schurk The Joker heeft net als Batman een super stoer voertuig namelijk de duistere low-rider. Met Harley Quinn rijdt de Joker in zijn lowrider door heel Gotham City en plegen overal misdaden. Kan jij de Joker en Harley Quinn tegenhouden met Batgirl? Deze Lego Batman speelset bestaat uit 433 delen en wordt geleverd met minifiguren The Joker, Harley Quinn en Batgirl.

Lego Batman De Batwin 70916

Met de Batwin vlieg je samen met Robin rond opzoek naar de schurk Harley Quinn in de stad. Ontwijk het snelvuur kanon van Harley Quinn en zorgt dat je niet geraakt wordt. De Batwin is uitgevoerd met tegengeschut zoals wapens met veermechanisme en schijfschieters. Richt en vuur de wapens af op de schurken op de grond en zorg voor een veilige stad. Zet de vleugels van de Batwin in landingspositie en strijd op de grond veder met de schurk Harley Quinn. Haal de Batman auto uit het laadruim van de Batwin en ga achter Harley aan en neem deze superschurk te grazen. De Batwin Lego set bestaat uit 1053 delen dat zorgt voor urenlang bouwplezier.

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.