Menu
Your Cart

Zonneschermen

Deryan bescherming campingbed junior 120 cm katoen zwart
1 werkdag
Merk: Deryan
Deryan campingbed bescherming Met deze night cover zorg je ervoor dat jouw kindje altijd veilig kan slapen waar je ook bent. Deze night cover biedt verduistering én zorgt ervoor dat er geen muggen of andere insecten meer bij jouw kind kunnen komen. Uiteraard ontworpen met de veiligheid van jouw k..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Interbaby parasol Lisa kinderwagen 50 cm polyester blauw
1 werkdag
Merk: Interbaby
Interbaby Lisa parasol kinderwagen Bescherm je kleintje tegen de zon met deze van UV bestendig materiaal gemaakte parasol. Met een lengte van 50 cm zorg je gemakkelijk ervoor dat je kind uit de zon blijft en niet verbrand. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: polyester A..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Interbaby parasol Lisa kinderwagen 50 cm polyester grijs
1 werkdag
Merk: Interbaby
Interbaby Lisa parasol kinderwagen Bescherm je kleintje tegen de zon met deze van UV bestendig materiaal gemaakte parasol. Met een lengte van 50 cm zorg je gemakkelijk ervoor dat je kind uit de zon blijft en niet verbrand. Specificaties: Kleur: grijs Geslacht: junior Materiaal: polyester A..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Interbaby parasol Lisa kinderwagen 50 cm polyester rood
1 werkdag
Merk: Interbaby
Interbaby Lisa parasol kinderwagen Bescherm je kleintje tegen de zon met deze van UV bestendig materiaal gemaakte parasol. Met een lengte van 50 cm zorg je gemakkelijk ervoor dat je kind uit de zon blijft en niet verbrand. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: junior Materiaal: polyester A..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Interbaby parasol Lisa kinderwagen 50 cm polyester zwart
1 werkdag
Merk: Interbaby
Interbaby Lisa parasol kinderwagen Bescherm je kleintje tegen de zon met deze van UV bestendig materiaal gemaakte parasol. Met een lengte van 50 cm zorg je gemakkelijk ervoor dat je kind uit de zon blijft en niet verbrand. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: junior Materiaal: polyester A..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Playshoes Vervangende klem parasol kinderwagen
1 werkdag
Merk: Playshoes
Vervangende klem Dit artikel is een vervangingsonderdeel voor de Playshoes kinderwagen parasol. Met deze klem is de parasol makkelijk te bevestigen aan iedere kinderwagen. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Hoogte: 10 cm..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Merk: Playshoes
Playshoes Dino zonnenhoed met klep Met deze stijlvolle en praktische zonnenhoed van Playshoes zal jouw kindje geen last hebben van zonnestralen. Dankzij de kleppen aan de zijkant heeft je kindje ook geen last van vervelende wind in de oortjes. Ideaal tijdens de zomermaanden. Heel leuk om te match..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Merk: Taf Toys
Taf Toys zonnescherm Watermeloen Nieuw en uniek! Een handig zonnescherm van Taftoys verstopt in een vrolijke watermeloen. Het zonnescherm is gemakkelijk te bevestigen aan de wandelwagen. Open de rits aan de onderzijde en trek het zonnescherm met kijkvenster uit de meloen. Het zonnescherm is snel ..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Taf Toys
Taf Toys zonnescherm Wolk Nieuw en uniek! Een handig zonnescherm van Taftoys verstopt in de vrolijke wolk. Het zonnescherm is gemakkelijk te bevestigen aan de wandelwagen. Open de rits aan de onderzijde en trek het zonnescherm met kijkvenster uit de wolk. Het zonnescherm is snel en gemakkelijk te..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
1 - 9 van 9 (1 pagina's)