Waterkokers

Een waterkoker is in geen één huishouden weg te denken uit de keuken. Met een waterkoker zet je de heerlijkste thee en kun je water gemakkelijk naar het kookpunt brengen. Er zijn verschillende waterkokers die op een andere manier tot het kookpunt komen. Zo zijn de wat oudere waterkokers geschikt voor op een gasstel die tot het kookpunt komen door middel van vuur. De wat moderne waterkokers werken tegenwoordig op elektra en zijn overal in de keuken te plaatsen.

Design waterkoker

Het design van een waterkoker is vaak een kwestie van smaak, maar toch zijn er ook keuzes die gemaakt kunnen worden. Zo zijn er waterkokers gemaakt van plastic, RVS, glas of een combinatie daarvan. Deze keuze heeft ook vaak met het kostenplaatje te maken waarin de verschillende materialen verschillende prijzen hebben. Hierin is plastic het goedkoopst en RVS het duurst. Er zijn diverse merken die LED verlichting in de glazenwaterkokers hebben gemonteerd. Dit zorgt voor een super mooi effect tijdens het koken van water.

De verschillende functies van een waterkoker

Naast de verschillende designs hebben de waterkokers onderling ook verschillen. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar de inhoud van de waterkokers variëren deze van 1 tot 1,7 liter. De gewenste inhoud van een waterkoker hangt af van het gewenste gekookte water die in één keer gezet moet kunnen worden. Het is wel zo wanneer de waterkoker meer water in één keer moet koken deze ook meer elektra verbruikt. Een ander verschil tussen de diverse waterkokers zijn de bedieningsknoppen, deze kunnen verschillen van een simpele knop tot een touche aan en uit knop. De verschillende bedieningsknoppen zijn ook een kwestie van smaak en gemak.

Een veilige waterkoker

Voordat je een waterkoker aanschaft let je altijd goed op dat deze een droogkookbeveiliging heeft. Dit is een beveiliging tegen het droog koken van je waterkoker, wat betekend dat deze niet aangezet kan worden zonder water. Als een waterkoker wordt aangezet zonder water heb je kans dat de waterkoker in de brand gaat. Een automatische uitschakelfunctie wordt je waterkoker nog veiliger omdat deze automatisch uitschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Je moet er niet aandenken dat je waterkoker van het aanrecht afvalt met kokend heet water. Om deze kans te verminderen hebben de meeste waterkokers antislipvoetjes die ervoor zorgen dat de waterkoker goed op zijn plek blijft staan.

Teesa waterkokers

Een waterkoker van Teesa is een goed en designvolle waterkoker leverbaar met diverse functies. Teesa heeft voor iedereen qua smaak een waterkoker omdat Teesa waterkokers heeft gemaakt van glas, RVS en plastic. Teesa heeft door de uiteenlopende designs en functies waterkokers in verschillende prijsklasse.

Teesa TSA1535 draadloze waterkoker

De Teesa TSA1535 is een draadloze waterkoker met een RVS behuizing en temperatuurregelaar. Met de temperatuurregelaar kun je de gewenste temperatuur instellen en schakelt de waterkoker niet alleen uit bij de 100°C. Het is namelijk ook mogelijk de gewenste temperatuur op 60°C in te stellen dat ideaal is voor delicate witte en groene thee. De Teesa TSA1535 heeft een inhoud van 1,7 liter en is uitgevoerd met alle veiligheidsaspecten die je verwacht van een waterkoker. Met het 2200 W verwarmingselement kan de Teesa TSA1535 waterkoker een hoeveelheid van 250 ml water in 78 seconden laten koken. Het is ook mogelijk om met de Teesa TSA1535 een constante temperatuur handhaving in te stellen waardoor de waterkoker het water op de gewenste temperatuur houd.

Teesa TSA1512 glazen waterkoker

Deze Teesa TSA1512 glazen waterkoker is leverbaar in de kleur zwart en wit. De waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter en is afgewerkt met geborsteld RVS aan de onder en bovenkant. Het gebruikte borosilicaatglas is een speciaal glas dat ook wel hard glas wordt genoemd dat super veilig is tijdens het koken van water. De Teesa TSA1512 is uitgevoerd met een 2200 Watt verwarmingselement dat supersnel de gewenste hoeveelheid water kan laten koken. Wat deze Teesa TSA1512 zo speciaal maakt is het ingebouwde LED licht dat brandt tijdens het koken. Dit LED licht geeft een super gaaf effect tijdens het koken en laat alle bubbels mooi zien in het blauwe licht.

Waterkokers

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Teesa TSA1535 Draadloze waterkoker met temperatuurregeling  RVS uitvoering

Teesa TSA1535 Draadloze waterkoker met temperatuurregeling RVS uitvoering

€42,95
Excl. BTW: €35,50
Met deze stijlvolle RVS TSA1535 draadloze waterkoker serveert of schenkt u water altijd op de juiste...
Sale Hometronics waterkoker LED blauw HT-503 Gratis verzenden

Hometronics waterkoker LED blauw HT-503

€24,95 €19,95
Excl. BTW: €16,49
Hometronics waterkoker LED blauw HT-503 is een mooie waterkoker met blauwe LED-verlichting. De beh...
Teesa TSA1010 Draadloze elektrische waterkoker

Teesa TSA1010 Draadloze elektrische waterkoker

€14,95
Excl. BTW: €12,36
Deze klassieke TSA1010 waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter. Dankzij de subtiele witte behuizin...
Teesa TSA1020B Draad en geruisloze waterkoker, zwart

Teesa TSA1020B Draad en geruisloze waterkoker, zwart

€14,95
Excl. BTW: €12,36
Deze duurzame Teesa 1020B waterkoker, uitgevoerd in een prachtig vintage design, heeft een vermogen ...
Teesa TSA1020W Draad en geruisloze waterkoker, wit

Teesa TSA1020W Draad en geruisloze waterkoker, wit

€14,95
Excl. BTW: €12,36
Deze duurzame Teesa 1020W waterkoker, uitgevoerd in een prachtig design, heeft een vermogen van 2200...
Teesa TSA1030 Draadloze elektrische glazen waterkoker

Teesa TSA1030 Draadloze elektrische glazen waterkoker

€19,95
Excl. BTW: €16,49
Deze stijlvolle TSA1030 waterkoker heeft een inhoud van 1liter. Een mooie combinatie van functionali...
Teesa TSA1511B Elektrische glazen waterkoker inhoud 1,7 liter zwart

Teesa TSA1511B Elektrische glazen waterkoker inhoud 1,7 liter zwart

€17,95
Excl. BTW: €14,83
Op zoek naar een goede waterkoker? De Teesa TSA1511B is een prachtige moderne glazen waterkoker met...
Teesa TSA1511W Elektrische glazen waterkoker inhoud 1,7 liter wit

Teesa TSA1511W Elektrische glazen waterkoker inhoud 1,7 liter wit

€17,95
Excl. BTW: €14,83
Op zoek naar een goede waterkoker? De Teesa TSA1511W is een prachtige moderne glazen waterkoker in ...
Teesa TSA1512W Elektrische glazen waterkoker inhoud 1,7 liter RVS - wit

Teesa TSA1512W Elektrische glazen waterkoker inhoud 1,7 liter RVS - wit

€19,95
Excl. BTW: €16,49
Op zoek naar een goede waterkoker? De Teesa TSA1512W is een prachtige moderne glazen waterkoker in ...
Teesa TSA1513 Elektrische RVS waterkoker met temperatuur indicator 1.7 liter

Teesa TSA1513 Elektrische RVS waterkoker met temperatuur indicator 1.7 liter

€22,95
Excl. BTW: €18,97
Als je je afvraagt welke elektrische waterkoker je moet kiezen, is het de moeite waard om aandacht t...
Teesa TSA1530 Draadloze waterkoker met temperatuurregeling Gratis verzenden

Teesa TSA1530 Draadloze waterkoker met temperatuurregeling

€46,95
Excl. BTW: €38,80
Serveer of schenk water altijd op de juiste temperatuur met de TSA1530 draadloze waterkoker van Tees...
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.