Menu
Your Cart

Waterkokers

Waterkokers

Een waterkoker is in geen één huishouden weg te denken uit de keuken. Met een waterkoker zet je de heerlijkste thee en kun je water gemakkelijk naar het kookpunt brengen. Er zijn verschillende waterkokers die op een andere manier tot het kookpunt komen. Zo zijn de wat oudere waterkokers geschikt voor op een gasstel die tot het kookpunt komen door middel van vuur. De wat moderne waterkokers werken tegenwoordig op elektra en zijn overal in de keuken te plaatsen.

Design waterkoker

Het design van een waterkoker is vaak een kwestie van smaak, maar toch zijn er ook keuzes die gemaakt kunnen worden. Zo zijn er waterkokers gemaakt van plastic, RVS, glas of een combinatie daarvan. Deze keuze heeft ook vaak met het kostenplaatje te maken waarin de verschillende materialen verschillende prijzen hebben. Hierin is plastic het goedkoopst en RVS het duurst. Er zijn diverse merken die LED verlichting in de glazenwaterkokers hebben gemonteerd. Dit zorgt voor een super mooi effect tijdens het koken van water.

De verschillende functies van een waterkoker

Naast de verschillende designs hebben de waterkokers onderling ook verschillen. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar de inhoud van de waterkokers variëren deze van 1 tot 1,7 liter. De gewenste inhoud van een waterkoker hangt af van het gewenste gekookte water die in één keer gezet moet kunnen worden. Het is wel zo wanneer de waterkoker meer water in één keer moet koken deze ook meer elektra verbruikt. Een ander verschil tussen de diverse waterkokers zijn de bedieningsknoppen, deze kunnen verschillen van een simpele knop tot een touche aan en uit knop. De verschillende bedieningsknoppen zijn ook een kwestie van smaak en gemak.

Een veilige waterkoker

Voordat je een waterkoker aanschaft let je altijd goed op dat deze een droogkookbeveiliging heeft. Dit is een beveiliging tegen het droog koken van je waterkoker, wat betekend dat deze niet aangezet kan worden zonder water. Als een waterkoker wordt aangezet zonder water heb je kans dat de waterkoker in de brand gaat. Een automatische uitschakelfunctie wordt je waterkoker nog veiliger omdat deze automatisch uitschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Je moet er niet aandenken dat je waterkoker van het aanrecht afvalt met kokend heet water. Om deze kans te verminderen hebben de meeste waterkokers antislipvoetjes die ervoor zorgen dat de waterkoker goed op zijn plek blijft staan.

Teesa waterkokers

Een waterkoker van Teesa is een goed en designvolle waterkoker leverbaar met diverse functies. Teesa heeft voor iedereen qua smaak een waterkoker omdat Teesa waterkokers heeft gemaakt van glas, RVS en plastic. Teesa heeft door de uiteenlopende designs en functies waterkokers in verschillende prijsklasse.

Teesa TSA1535 draadloze waterkoker

De Teesa TSA1535 is een draadloze waterkoker met een RVS behuizing en temperatuurregelaar. Met de temperatuurregelaar kun je de gewenste temperatuur instellen en schakelt de waterkoker niet alleen uit bij de 100°C. Het is namelijk ook mogelijk de gewenste temperatuur op 60°C in te stellen dat ideaal is voor delicate witte en groene thee. De Teesa TSA1535 heeft een inhoud van 1,7 liter en is uitgevoerd met alle veiligheidsaspecten die je verwacht van een waterkoker. Met het 2200 W verwarmingselement kan de Teesa TSA1535 waterkoker een hoeveelheid van 250 ml water in 78 seconden laten koken. Het is ook mogelijk om met de Teesa TSA1535 een constante temperatuur handhaving in te stellen waardoor de waterkoker het water op de gewenste temperatuur houd.

Teesa TSA1512 glazen waterkoker

Deze Teesa TSA1512 glazen waterkoker is leverbaar in de kleur zwart en wit. De waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter en is afgewerkt met geborsteld RVS aan de onder en bovenkant. Het gebruikte borosilicaatglas is een speciaal glas dat ook wel hard glas wordt genoemd dat super veilig is tijdens het koken van water. De Teesa TSA1512 is uitgevoerd met een 2200 Watt verwarmingselement dat supersnel de gewenste hoeveelheid water kan laten koken. Wat deze Teesa TSA1512 zo speciaal maakt is het ingebouwde LED licht dat brandt tijdens het koken. Dit LED licht geeft een super gaaf effect tijdens het koken en laat alle bubbels mooi zien in het blauwe licht.

Merk: Teesa
Met deze stijlvolle RVS TSA1535 draadloze waterkoker serveert of schenkt u water altijd op de juiste temperatuur. Met de instelbare temperatuur van de 1.7 liter waterkoker kunt u water koken van bijvoorbeeld 60°C, ideaal voor delicate witte en groene thee, tot 90°C, voor de meer traditionele zwarte ..
€57,00
Excl. BTW:€47,11
Merk: Teesa
Deze klassieke TSA1010 waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter. Dankzij de subtiele witte behuizing met blauwe elementen past deze waterkoker goed in iedere keuken. Door de hoogwaardige kwaliteit van zowel het materiaal als mechanisme, zal de waterkoker lang meegaan. Deze slimme waterkoker schakel..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Merk: Teesa
Deze duurzame Teesa 1020B waterkoker, uitgevoerd in een prachtig vintage design, heeft een vermogen van 2200 watt en een inhoud van 1,8 liter waardoor u snel grote hoeveelheden water kunt koken. Ander unieke eigenschap is dat deze waterkoker bijna geruisloos is tijdens gebruik. En dankzij productie ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Merk: Teesa
Deze duurzame Teesa 1020W waterkoker, uitgevoerd in een prachtig design, heeft een vermogen van 2200 watt en een inhoud van 1,8 liter waardoor u snel grote hoeveelheden water kunt koken. Een andere unieke eigenschap is dat deze waterkoker bijna geruisloos is tijdens gebruik. Dankzij het hoogwaardige..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Merk: Teesa
Deze stijlvolle TSA1030 waterkoker heeft een inhoud van 1liter. Een mooie combinatie van functionaliteit en modern design. Een extra “fun” factor is dat tijdens het koken van het water de verlichting blauw wordt. Deze slimme waterkoker schakelt automatisch uit indien er geen water in het apparaat zi..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: Teesa
Op zoek naar een goede waterkoker? De Teesa TSA1511B is een prachtige moderne glazen waterkoker met zwarte afwerking. De handige waterkoker heeft een capaciteit van 1,7 liter. Dus voldoende om het hele gezin van thee te voorzien. Daarnaast is de waterkoker uitgerust met een krachtig verwarmingselem..
€22,95
Excl. BTW:€18,97
Merk: Teesa
Op zoek naar een goede waterkoker? De Teesa TSA1511W is een prachtige moderne glazen waterkoker in witte afwerking. De handige waterkoker heeft een capaciteit van 1,7 liter. Dus voldoende om het hele gezin van thee te voorzien. Daarnaast is de waterkoker uitgerust met een krachtig verwarmingseleme..
€22,95
Excl. BTW:€18,97
Merk: Teesa
Op zoek naar een goede waterkoker? De Teesa TSA1512W is een prachtige moderne glazen waterkoker in geborstelde RVS afwerking en met wit hard plastic handvat. Het glas is borosilicaatglas, ook wel hard glas genoemd wat als voordeel heeft dat het heel veel sterker maar ook veel lichter is dan normaal..
€27,95
Excl. BTW:€23,10
Merk: Teesa
Serveer of schenk water altijd op de juiste temperatuur met de TSA1530 draadloze waterkoker van Teesa. Met de instelbare temperatuur van de 1.7 liter waterkoker kunt u water koken van 60°C, ideaal voor bijvoorbeeld delicate witte en groene thee, tot 90°C, voor de meer traditionele zwarte thee. En me..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
1 - 9 van 9 (1 pagina's)