Menu
Your Cart

Lego Technic

Lego Technic bouwwerken van een hoger niveau

Lego Technic is het moeilijkste niveau van Lego en is geschikt voor oudere kinderen vanaf 8 jaar. Waarom Lego Technic het hoogste niveau is van Lego komt door de vele onderdelen die een bouwwerk van Lego Technic bevat. Neem bijvoorbeeld de Lego Technic 42062 Container Transport die niet het grootst is van Lego is bijvoorbeeld al 631 delig. Doordat de Technic lijn van Lego zoveel onderdelen bevat heb je een hogere moeilijkheidsgraad en langer speelplezier. Dit is dan ook de reden waarom de ontwerpers in 1977 begonnen met Lego Technic en hebben het voorelkaar gekregen om meer geavanceerdere modellen creëren. Het nieuwe systeem die de ontwerpers hadden bedacht bevatten veel balken, assen en een ontelbaar tandwielen om het bouwwerk te laten bewegen. De geavanceerdere bouwwerken van Lego Technic zijn uitdagend en zeer gedetailleerd en geïnspireerd door bestaande voertuigen. Het bouwen met Lego Technic zorgt niet alleen voor speelplezier maar de kinderen leren ook iets over techniek dat belangrijk is voor hun ontwikkeling.

De verschillende Lego Technic producten

De geavanceerdere kranen, auto’s, machines, motoren en vrachtauto’s van Lego Technic zijn hieronder te zien in één overzicht. Alle diverse bouwwerken van Lego Technic leveren gegarandeerd veel speelplezier op. Lees hieronder meer over deze Technic bouwwerken en kies je favorieten model.

Lego Technic 42076 Hovercraft

De Lego Technic 42076 Hovercraft is een bouwwerk dat bestaat uit 1020 onderdelen die nauwkeurig in elkaar gezet moeten worden. De hovercraft zoals we Lego Technic kennen heeft veel bewegende onderdelen zoals draaiende ventilatoren, hefboom, echt werkende besturing en een kraan met bestuurderscabine. Dit model van Lego Technic is een 2 in 1 set wat betekend dat je de hovercraft kan ombouwen tot een jetboot. Hierdoor heb je twee keer zoveel speelplezier omdat je twee modellen kunt bouwen.

Lego Technic 42064 Oceaanonderzoeker

Met deze oceaanonderzoeker boot van Lego Technic bevaar je de zeven zeeën en onderzoek je alles wat je maar wilt weten. Dit bouwpakket bestaat uit 1327 delen en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. De 42076 oceaanonderzoeker is een groot schip met gedetailleerde romp met bulbsteven en twee fenders, grote commandobrug, kraan en landingsplatform, plus een onderzeeër en een helikopter. Al deze losse onderdelen moet apart gebouwd worden en vergt veel geduld en aandacht. Het oceaanonderzoeker schip heeft veel bewegende onderdelen zoals het stuurwiel om de roeren te laten bewegen, open het dekluik om in de romp te kijken, laat de onderzeeër in zee zakken met de kraan en draai de rotors van de helikopter rond om op te stijgen. Wanneer je zin krijgt in een nieuwe uitdaging bouw je dit oceaanonderzoekers schip om in een krachtige duwboot met duwbak.

Lego Technic 42070 6x6 Allterrain Sleepwagen

De Lego Technic 6x6 allterrain-sleepwagen bestaat uit 1862 delen en geeft gegarandeerd uren bouwplezier. Baan je een weg over woest terrein met deze super stoere 6x6 allterrain-sleepwagen en laat hem rijden met de afstandsbediening. Deze Lego Technic sleepwagen heeft veel gedetailleerde en realistische functies zoals enorme banden, een zwaar kaliber voorbumper met ketting en haak, beweegbare verlichting en een gedetailleerde cabine met deuren die open kunnen. Met de bijgeleverde Power Functions motoren gebruik je de afstandsbediening om te sturen, voor- of achteruit te rijden, de steunvoeten uit te schuiven, de kraanmast omhoog of omlaag te brengen en te draaien en de takel op en neer te laten hijsen. Wanneer het tijd is voor een nieuwe uitdaging bouw je de 42070 6x6 Allterrain Sleepwagen om tot een onderzoekvoertuig. Deze bouw set van Lego Technic is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.

Lego Technic 42082 2 in 1 Kraan Voor Alle Terreinen

Deze gigantische Lego Technic 42082 kraan is de hoogste kraan van Lego Technic die er bestaat! De 2 in 1 kraan is 4057 delig en geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar. Door de grote wielen is deze kraan geschikt voor alle ruige terreinen en met de 4 wielbesturing kan de kraan zich makkelijk maneuvreren. Zet de zuigers en ventilator van de V8 motor in beweging als je de kraan in de juiste positie laat rijden. Door vervolgens de Power functie motor aan te zetten kan je eenvoudig de kraan bedienen en de gemotoriseerde functies te gebruiken. Met deze functie kan je de steunpoten laten zakken de bovenbouw 360 graden laten draaien en bedien de lier of schuif de arm een meter omhoog! Ook deze bouw set van Lego Technic is een 2 in 1 set waardoor je de kraan kan ombouwen tot een mobiele heimachine en nog meer bouwplezier hebt. De kraan voor alle terreinen is ca. 100 cm hoog, 66 cm lang en 26 cm breed in de werkstand en ca. 27 cm hoog, 76 cm lang en 20 cm breed in de rijstand.

Lego Technic 42083 Bugatti Chiron

Heb jij altijd al een Bugatti Chiron willen hebben? Dat kan nu met de Lego Technic 42083 Bugatti Chiron. Bouw je eigen Bugatti Chiron met het 3599 delige bouwpakket en beleef urenlang speelplezier. De Bugatti Chiron is in samenwerking met Bugatti Automobiles S.A.S. ontwikkelt om iedereen thuis de magie van de beroemde supercar te ervaren. Met het glanzende aerodynamische carrosserie, de spaakvelgen met logo en laagprofielbanden, de gedetailleerde remschijven en de W16-motor met bewegende zuigers heb je de ultieme Bugatti in handen. Deze Bugatti Chiron heeft als de echt Bugatti een super gedetailleerde uitstraling. Open de deuren en bewonder de uitgebreide cockpit met een Technic versnellingsbak met 8 versnellingen en beweegbare schakelpaddle en een stuur met het embleem van Bugatti. Gebruik de sleutel voor topsnelheid om de achterspoiler van de normale stand in de topsnelheidsstand te zetten en ontdek onder de motorkap het unieke serienummer en een opberg vak met daarin een stijlvolle Bugatti weekendtas. Met de set coole stickers kun je nog meer details toevoegen en dit exclusieve model helemaal compleet maken!

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.