Menu
Your Cart

Buitenverlichting

Sfeervolle buitenverlichting

In de donkere wintermaanden willen we graag wat sfeer hebben in de tuin, door middel van mooie sfeervolle buitenverlichting. Dit is mogelijk met een energiezuinige witte LED lamp of een LED lamp die verschillende kleuren geeft. De verschillende mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting wordt hieronder getoond. De behuizingen van de sfeervolle buitenverlichting is vaak gemaakt van een sterk RVS dat tegen weer en wind bestendig is. Met zo’n RVS behuizing blijft het design van de buitenlampen voor jaren mooi. De LED lamp is tegenwoordig helemaal in door het energiezuinige verbruik en het mooie licht dat deze LED lampen geven. Dit is in de buitenverlichting niet anders en bijna alle modellen zijn dan ook uitgevoerd met een energiezuinige LED lamp. Deze LED lampen zijn niet alleen energiezuinig maar gaan ook jaren langer mee dan een normale gloeilamp. Dit betekend dat je de LED lampen minder snel moet vervangen wat ook een besparing in de kosten oplevert.

Easymaxx RGB LED buitenverlichting

Het merk Easymaxx staat bekend om zijn RGB LED verlichting dat geschikt is voor buiten. De term RGB staat voor het kleurensysteem Rood-Groen-Blauw dat door het mengen van deze drie kleuren talloze andere kleuren creëert. Dit betekend dat de verlichting van Easymaxx niet simpel alleen maar een witte kleuren geven maar een talloze scala aan verschillende kleuren. Met deze RGB LED lampen kun je gemakkelijk een sfeer creëren die je wenst in je tuin of huis.

Easymaxx LED RGB bouwlamp 16 kleuren sfeerlamp

Deze Easymaxx RGB LED bouwlamp is zo’n sfeervolle lamp die geschikt is voor binnen en buiten. Met de meegeleverde afstandsbediening creëer je in een handomdraai de fantastische kleureffecten op uw huis, muren en plafons. De afstandsbediening is gemakkelijk te gebruiken en werkt op een CR2032 knoopbatterij. Met de diverse geprogrammeerde lichtshows kun je de 16 geweldige kleuren permanent laten branden, langzaam vervagen of onderdeel laten worden van een fascinerende kleurverandering. De Easymaxx LED RGB bouwlamp is een echte eye catcher in uw woning, tuin, winkel, etalage of feest.

Easymaxx RGB LED straler Noorderlicht

Deze noorderlicht RGB LED straler van Easymaxx geeft een geweldig lichteffect op het huis of in uw tuin. Door de diverse kleuren maakt de Noorderlicht straler een geweldig atmosferisch effect die je via een timer kunt regelen. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je gemakkelijk wisselen in de diverse kleuren, snelheden en intensiteit. Door de sokkelvoet is de Easymaxx LED straler Noorderlicht RGB gemakkelijk te prikken in de tuin maar is ook neer te zetten met de basisplaat. Creëer een super gaaf effect met deze Easymaxx Noorderlicht straler.

Ranex buitenverlichting

Het merk Ranex is het merk in de roestvrijstalen sfeervolle buitenverlichting. De designvolle buitenverlichting past in elke tuin en gaat door het sterke materiaal jarenlang mee. De wandlampen van Ranex zijn gemakkelijk op elke buitenwand te plaatsen door het meegeleverde beslag. Ook buitenlampen van Ranex zijn uitgevoerd met de energiezuinige LED lampen. Deze LED lampen vragen een wattage tussen de 1 en 3 watt maar geven een geweldig sfeervol licht. De lichtbronnen worden bij Ranex meegeleverd waardoor je de buitenverlichting direct kan monteren en gebruiken.

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.