Menu
Your Cart

Steppen

Iedereen vindt steppen buiten in de wijk leuk en het is super gezond. Op het gebied van steppen zijn een aantal varianten waar je tussen kunt kiezen. Zo zijn er steppen met twee of drie wielen en heb je zelf steppen met verlichting in de wielen. Sommige steppen zijn gemaakt om te stunten en andere juist om heerlijk rond te rijden. Door een in hoogte verstelbaar stuur kunnen kinderen jarenlang genieten van hun mooie stoere step. De steppen die op de markt te koop zijn kunnen worden geleverd in verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierdoor is er altijd een step die past bij jouw kind en geniet hij of zij van heerlijk stepplezier.

Rebel stuntstep ZAB0120

Rebel is een merk dan goede kwalitatieve steppen produceert voor een betaalbare prijs. De stoere Rebel stuntsteppen zijn gemaakt van een licht aluminium dat tot wel 100kg kan dragen. Door het lichte materiaal weegt de Rebel ZAB0120 maar 3,4 kg en is de stuntstep ook gemakkelijke mee te nemen. De Rebel ZAB0120 is zo ontworpen om acrobatiek en sprongen uit te voeren waardoor hij verschilt qua ontwerp van een klassieke step. Door het Y vormige stuur heeft de Rebel ZAB0120 stuntstep een betere stabiliteit tijdens het rijden en stunten. Door de gebruikte ABEC-9 lagers is de ZAB0120 van hoge klasse qua precisie en de mogelijkheden om sneller en soepeler te bewegen.

Rebel ZAB0121 driewielige step

Deze driewielige step van Rebel is leverbaar in drie verschillende kleuren en is geschikt voor iets jongere kinderen vanaf 3 jaar. De ZAB0121 step is zeer geschikt om kinderen hun evenwicht te trainen omdat ze iets meer stabiliteit hebben door de twee voorwielen. Het 3-traps in hoogte verstelbare stuur is bedoeld om het stuur in te stellen op de juiste hoogte die past bij de lengte van uw kind. De Rebel ZAB0121 driewielige step kan maximaal belast worden met 50kg en heeft zelf een gewicht van 2,5kg waardoor de driewielige step ook gemakkelijk te tillen is. Kies voor de Rebel ZAB0121 en bezit een veilige en kwalitatief goede step voor veel speelplezier.

Rebel ZAB0122 driewielige step met verlichte wielen

Met de Rebel ZAB0122 maak je zeker de blits op school en in de wijk. Deze driewielige stap van Rebel heeft namelijk verlichting in de wielen die gaan branden tijdens het rijden. Daarnaast heeft de ZAB0122B step van Rebel ook ingebouwde verlichting in het stuur wat zorgt voor betere zichtbaarheid. Deze super coole driewielige step heeft een opvouwstructuur waardoor deze makkelijk op te bergen en te vervoeren is. De drie wielen van de Rebel ZAB0122 zorgen voor meer stabiliteit en controle tijdens het steppen. Deze Rebel ZAB0122 driewielige step met verlichte wielen is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is leverbaar in twee verschillende kleuren.

Veilig steppen met een helm van Rebel

Het merk Rebel levert niet alleen de steppen maar ook de bescherming tijdens het steppen en skaten. Voor een goede bescherming tijdens het steppen moet je kiezen voor de Protection set van Rebel ZAB0123. Deze Protection set bestaat uit een helm, 2 elleboogbeschermers, 2 kniebeschermers en 2 polsbeschermers. Tevens wordt deze Rebel Protection set geleverd met een mooie tas waarin de beschermingsmiddelen kunnen worden opgeborgen. De Rebel ZAB0123 Protection set is leverbaar in de kleuren blauw en roze en wordt altijd aangeraden te dragen tijdens het steppen.