Menu
Your Cart

Bewegingssensor lampen

Led lampen met bewegingssensor

Led lampen met bewegingssensor worden het meest opgehangen buiten bij het huis, kantoor of tuin. Wanneer de bewegingssensor beweging zien springt de led lamp aan en is je huis, kantoor of tuin in één keer verlicht. De bewegingssensor onthoudt de laatste beweging en schakelt na een aantal minuten de led lamp uit. De tijd hoelang de bewegingssensor de led lamp laat branden is in te stellen naar wens  door middel van een draaiknop.

Hoe werkt een buitenlamp met bewegingssensor

Een buitenlamp met bewegingssensor wordt ook wel een PIR bewegingsmelder genoemd. Dit komt omdat dit soort bewegingssensoren werken met infrarood technologie. Een bewegingssensor met infrarood nemen temperatuurverschillen waar binnen een bepaald gebied. Wanneer de bewegingssensor warmte van bijvoorbeeld een persoon of dier waarneemt springt de led lamp aan.

Waarom een buitenlamp met bewegingssensor

Een buitenlamp met bewegingssensor wordt vaak gebruikt bij de voordeur om automatische een lamp aan te laten gaan. Dit is zeer handig in donkere tijden om bijvoorbeeld je sleutel in het slot te stoppen. Of wanneer je naar de schuur loopt en je een stukje moet lopen in het donker is het handig om een buitenlamp met bewegingssensor te hebben. Zo zie je waar je loopt en kan je minder snel struikelen.

Bewegingssensor is energiezuinig

Een buitenlamp met bewegingssensor is super energiezuinig omdat de buitenlamp niet langer dan onnodig brandt. Dit komt doordat de sensor alleen de lamp laat branden wanneer deze beweging ziet. Met zo’n buitenlamp bespaar je dus veel stroom en brandt de lamp alleen wanneer nodig. De bewegingssensor in combinatie met een led-lamp maakt deze lampen nog zuiniger. Een led-lamp verbruikt namelijk minder stroom dan een gloei of spaarlamp. Door de meerdere lampjes die een buiten led-lamp heeft geeft deze wel veel meer licht ook al verbruikt deze minder stroom.

Bewegingsmelder buiten tegen inbraak

Een bewegingsmelder voor buiten helpt tegen inbraak omdat de inbrekers onverwachts in het licht komen te staan. Wanneer je een led buitenlamp in de tuin of bij de voordeur ophangt en beweging zien staan de inbrekers in het volle licht. Inbrekers zijn geen fan van licht omdat ze dan opvallen en daarom is een buitenlamp met bewegingsmelder een goed hulpmiddel om inbrekers te weren.

Solar buitenverlichting met bewegingsmelder

Solar buitenverlichting uitgevoerd met bewegingsmelder is een buitenlamp met een zonnecel en bewegingsmelder. Met solar buitenverlichting is het niet nodig om de buitenlamp aan te sluiten om het stroomnet. Het voordeel hiervan is dat de solar led-lamp op elke plek te monteren is en direct werkt. Overdag worden de batterijen in de solar buitenlamp opgeladen door de zon waarna ze voor de avond weer vol zijn om te gebruiken. Doordat de verlichting is uitgevoerd met een led-lamp verbruiken deze lampen weinig stroom en heeft de solar overdag genoeg tijd om op te laden.

Ranex buitenverlichting met bewegingsmelder

Ranex buitenverlichting is uitgevoerd met een bewegingsmelder en led verlichting. Dit maakt de Ranex buitenverlichting energiezuinig en goed geschikt om inbrekers af te weren. Het mooie design met geborsteld RVS en melkglas past in elke tuin. Sommige buitenlampen van Ranex zijn uitgevoerd met een solar die ervoor zorgt dat er geen netstroom nodig is. Dit komt doordat de solar overdag de batterijen in de lamp opladen en deze energie gebruikt in het donker.

Buitenlamp voor het plafon met bewegingsmelder

Een perfecte buitenlamp voor het plafond is de Ranex RA-NIGHT03 plafonnière met bewegingsmelder. Deze plafondlamp is ideaal voor in bijvoorbeeld de schuur of overkapping. De buitenlamp voor het plafond is uitgevoerd met een bewegingsmelder die zorgt dat de lamp aangaat wanneer er beweging is. Wanneer je in de schuur of bij de overkapping komt springt de plafonnière aan en hoef je geen licht aan te klikken. Dit is handig wanneer je in je schuur loopt en geen handen over hebt om het licht aan te doen. 

Merk: Brennenstuhl
Voor universeel gebruik buiten, IP44. Compacte zonnecellamp met ingebouwde zonnecel en infraroodbewegingsmelder. Detectiehoek ca. 100°, reikwijdte max. 7 m. Tijdspanne van licht ca. 1 minuut na laatste beweging. Onafhankelijk van het stroomnet. Met schemeringssensor. Compacte zonnecellamp met geïnte..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: HQ
Detecteert feilloos beweging binnen een hoek van 270°Met veel instelmogelijkheden zoals tijdsvertraging en gevoeligheid. Specifications: Power source: 220~240V/AC. Related load: 1200W (220~240V/AC)Power frequency: 50~60 Hz. Control light: <3 LUX~sunshine light. Working time: min: 8 sec±3 sec..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: HQ
Bevestig de LED-buis met behulp van de sticker in donkere ruimtes waar geen stroomvoorziening is, zoals kasten, trappen en auto's. De volledig verstelbare lichtstraal werkt op batterijen en heeft 3 standen en een bewegingssensor voor plaatsen die niet constant verlicht hoeven te worden...
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Merk: HQ
Bevestig de LED-lamp met behulp van de sticker in donkere ruimtes waar geen stroomvoorziening is, zoals kasten, trappen en auto's. De volledig verstelbare lichtstraal werkt op batterijen en heeft 3 standen en een bewegingssensor voor plaatsen die niet constant verlicht hoeven te worden...
€19,95
Excl. BTW:€16,49
HQ RS-150 LED Lamp met bewegingsmelder en zaklamp met 3 lichtstanden
Online Only
Merk: HQ
Bevestig de LED-lamp met behulp van de sticker in donkere ruimtes waar geen stroomvoorziening is, zoals kasten, trappen en auto's. Dankzij het draagbare ontwerp, kan hij ook als zaklamp gebruikt worden. De volledig verstelbare lichtstraal werkt op batterijen en heeft 3 standen en een bewegingssen..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Ranex
Met deze wandlamp in geborsteld RVS kun je alle kanten uit. Monteer de wandlamp in de tuin of op het balkon om in de avond in een prachtig verlicht exterieur te vertoeven. Of geef de lamp een plekje bij de gevel, zodat thuiskomen in het donker tot het verleden behoort. Natuurlijk kun je deze mooie w..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: Ranex
Ranex Liverpool.LED muurlamp met solar en PIR bewegingssensor. •Materiaal: Plastic •Energie: Solar + Pb 6V 2 Ah •Licht: 80 LED 0. 06W •Gewicht: 1700 g •Afmetingen: 265x213x265 mm •Kleur: Zwart  ..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Merk: Ranex
Ranex Milo.Klassiek gevormde muurlamp met ingebouwde bewegingssensor. •Afmetingen: 305x180x210 mm •Voltage: 230 V AC, 50 Hz •Resistance: IP44 •Fitting: E27 •Bereik detectie: 8 meter  ..
€42,95
Excl. BTW:€35,50
Merk: Ranex
Deze wandlamp in geborsteld RVS kan in ieder exterieur een passend plekje krijgen. Voorzie jouw tuin, gevel, balkon of schuur van een prachtige verlichting én een stijlvolle exterieuraanvulling met dit mooie product. Door haar strakke, elegante design past de lamp zich gemakkelijk aan de bestaande e..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
1 - 9 van 9 (1 pagina's)