Welk aggregaat is de beste koop qua prijs en kwaliteitverhouding. Het is natuurlijk belangrijk goed te weten waarvoor je het aggregaat wilt gaan gebruiken en hoeveel vermogen je nodig hebt. Wanneer je dit weet kun je gericht gaan zoeken naar jouw beste koop. Er zijn namelijk een ontelbaar aggregaten te koop met verschillende vermogens en aansluitingen. Bij Jantje van Alles is absoluut de Universel Kraft met en zonder sleutel start de beste koop qua prijs en kwaliteitverhouding. Lees hieronder veder over de Universal Kraft aggregaten.

Universal Kraft aggregaat beste koop

De Universal Kraft is een 4 takt aggregaat met een maximaal vermogen van 2800 watt. Deze Universal Kraft stroomaggregaat heeft drie verschillende aansluitingen waarop apparaten kunnen worden aangesloten. Zo is er een 230 volt, 380 volt en een 12 volt aansluiting die je uit de problemen hebt tijdens bijvoorbeeld een stroomstoring. De verschillende aansluitingen kunnen ook goed gebruikt worden tijdens het klussen, op de camping, in de moestuin of in de werkplaats. Door het hoge vermogen van 2800 watt is er genoeg vermogen voor de meeste gereedschappen die je in een werkplaats hebt. Het geluidsniveau van deze beste koop aggregaat is 68 decibel gemeten op 7 meter afstand. Dit aggregaat van Universal Kraft is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen. Zo is er een trekstart en sleutelstart uitvoering leverbaar.

Aggregaat beste koop trekstart

De Universal Kraft met trekstart is de goedkoopste versie van de twee uitvoeringen. Dit komt doordat je het aggregaat moet starten door middel van een trekkoord die aan de zijkant van het aggregaat is gemonteerd. Na een aantal keer trekken zal het aggregaat starten en kun je gebruik maken van het opgewekte vermogen van 2500 watt.

Aggregaat beste koop sleutel start

De duurdere uitvoering van de Universal Kraft aggregaten heeft een optie om het aggregaat te starten met een sleutel. Door deze optie is het aggregaat in het bezit van een accu en startmotor waardoor je deze niet hoeft aan te trekken. Het aggregaat starten kan simpel doormiddel van een sleutel. Mocht de accu om wat voor reden dan ook leeg zijn is het alsnog mogelijk het aggregaat te starten met het trekkoord aan de zijkant.

Beste koop aggregaat

Deze aggregaten van Universal Kraft zijn de beste koop omdat ze voor verschillende doeleinde gebruikt kunnen worden en een maximaal vermogen van 2800 watt hebben. Doordat de prijs van deze aggregaten rond de 250 euro liggen is de kwaliteit en prijsverhouding in evenwicht. De prijs van het aggregaat met sleutel start ligt iets hoger dan met trekkoord maar is dan ook wel een luxe. In een handomdraai is het aggregaat gestart en kun je de apparaten aansluiten.

Wil je meer weten over de Universal Kraft aggregaten bekijk ze dan hier.