Universal Kraft

Universal Kraft is het merk voor een betrouwbare sterke generator met 4-takt motor. De aggregaten van het merk Universal Kraft hebben een maximaal vermogen van 2800 watt. Dit vermogen is ideaal voor op de moestuin, tijdens het klussen en als noodvoorziening. Universal Kraft heeft verschillende uitvoeringen in design en functies. Alle aggregaten van Universal Kraft hebben een stevig stalen frame dat bescherming geeft aan de motor en generator. Verder hebben de aggregaten een 15 liter benzinetank dat voldoende is voor enkele uren stroom. Daarom is de Universal Kraft aggregaat ook geschikt als noodvoorziening wanneer de stroom is uitgevallen. Tijdens de stroomstoring kun je dan gebruikt maken van de belangrijkste apparaten. De motor van de Universal Kraft heeft een laagoliepeil sensor die het aggregaat onderbreekt tijdens een laagoliepeil waardoor de motor geen schade kan op lopen. De Universal Kraft aggregaten beschikken over meerdere aansluitingen met verschillende stroomsterktes. Door de diverse stroomsterktes heb je altijd de juiste spanning voor je verschillende apparaten. Zo heeft een Universal Kraft aggregaat drie aansluitingen met een spanning van 230 volt. Deze drie aansluitingen zijn ideaal voor je klusgereedschap, koffiemachine of heggenschaar. Ook is er een 12 volt aansluiting aanwezig op de Universal Kraft generator om bijvoorbeeld een accu op te laden. Voor het zware gereedschap is er een 380 aansluiting aanwezig waarmee je al het vermogen in één keer benut.

Universal Kraft met trekstart

De Universal Kraft aggregaat met trekstart is het goedkoopste aggregaat van het merk Universal Kraft. Deze generator moet worden gestart met een trekstart die zich aan de zijkant bevindt van het aggregaat. De trekstarter van de Universal Kraft generator moet een keer of 2 worden aangetrokken voordat het aggregaat begint te draaien. Wanneer de generator draait kan er direct stroom worden gebruikt van de Universal Kraft generator.

Universal Kraft met sleutelstart

Met de Universal Kraft met sleutelstart is het starten van het aggregaat een stukje makkelijker. Deze generator heeft namelijk een sleutelstart waardoor je het aggregaat niet hoeft aan te trekken. De Universal Kraft met sleutelstart is in het bezit van een 12 volt accu die de startmotor in beweging brengt. De startmotor laat het vliegwiel draaien waarna het aggregaat begint te draaien en stroom wordt geleverd. Tijdens het draaien van het aggregaat wordt de 12 volt accu weer bijgeladen om de accu altijd vol te houden. Na een aantal jaar kan het zijn dat de accu niet meer goed functioneert waardoor deze vervangen dient te worden. Een accu in de Universal Kraft met sleutelstart zit vast met twee draden die gemakkelijk zelf te vervangen is. Als de Universal Kraft met sleutelstart weigert te starten met de sleutel kan het aggregaat altijd nog worden gestart met de trekstarter die zich aan de zijkant bevindt.

Universal Kraft

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Universal Kraft 240 Bar hogedrukreiniger Gratis verzenden

Universal Kraft 240 Bar hogedrukreiniger

€229,00
Excl. BTW: €189,26
DIT ARTIKEL IS HELAAS NIET MEER LEVERBAAR. Met deze krachtige Universal Kraft 240 Bar hogedrukr...
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.