Graphite heeft een breed assortiment electrisch gereedschap van goede kwaliteit. Voor elke klus heeft Graphite electrisch gereedschap van accuboormachine tot decoupeermachine. Graphite is een merk die het mogelijk maakt iedereen te laten klussen voor een voordelige prijs met de kwaliteit van duurder electrisch gereedschap.

 

Tussen de verschillende electrisch gereedschappen van Graphite kan er gekozen worden tussen verschillende wattage waardoor je voor een zware of een wat lichtere machine kan kiezen. Graphite heeft verschillende soorten electrisch gereedschappen zoals accuboormachines, boorhamers, boormachines, sloophamers, decoupeermachines en slijptollen. De meeste gereedschappen worden geleverd met een bijpassende koffer om uw Graphite gereedschap netjes op te bergen.

Voor het zware sloopwerk is de Graphite sloophamer het ideale gereedschap. Deze machine heeft een vermogen van 1700W waarmee elke sloopklus een stuk gemakkelijker wordt. De sloophamer wordt geleverd met een opbergkoffer en is uitgevoerd met een magnesium body.

 

Voor het fijnere kluswerk is de accuboormachine van Graphite een ideaal hulpmiddel. De accuboormachine is uitgevoerd met een kleine 1,3 Ampère accu waardoor de accuboormachine een stuk lichter is dan een normale accuboormachine.

De meeste artikelen van Graphite worden gratis bij u thuis afgeleverd om zo voordelig te klussen want klussen kost al genoeg.

 

Bekijk hier alle electrisch gereedschappen van Graphite.