Heb jij een feest of verjaardag? Dan is dat toch veel leuker met echte discolampen en een rookmachine? Jantje van alles heeft diverse discolampen om jouw feest compleet te maken. Creëer super vette effecte en geef het gevoel van een echte discotheek. Wil jij thuis een feestje bouwen? Bekijk hier alle discolampen van Jantje van alles.

 

Het merk Ibiza heeft een groot assortiment discoverlichting, rookmachines, lasers en andere artikelen om jouw feest compleet te maken. De discolampen zijn gemakkelijk te monteren of gewoon in een betaande fitting te draaien om een mooi lichteffect te creëren.

Ook de spiegelbollen geven een mooi lichteffect die je gemakkelijk op kan hangen bij een bestaand lichtpunt. Een spiegelbol geeft een mooi effect bij de wat langzamere muziek om heerlijk samen te dansen. Vaak wordt een spiegelbol geleverd als set. Zo'n set bestaat uit een spiegelbol, lamp en een motor die de speigelbol roteert.

Geef je een feest met veel jongeren en harde dancemuziek? Dan is een laser zeker geschikt. Lasers zijn zeer populair op festivals en in discotheken en geven een super mooi effect.

Om alles helemaal af te maken is een rookmachine onmisbaar. Een rookmachine zorgt ervoor dat alle lichtstralen goed zichtbaar zijn.

Wil jij thuis een feestje bouwen? Bekijk hier onze discolampen en meer.