Het warme weer staat weer voor de deur en dat betekend de verkoeling opzoeken. Hiervoor kan je naar het strand of zwembad gaan maar het is natuurlijk lekkerder om in je eigen zwembad te relaxen met je kinderen of vrienden. Jantje van alles heeft een grote keuze uit verschillende zwembaden en kinderzwembaden.

Er zijn verschillende varianten zwembaden te koop zoals opblaasbare of zwembaden in een frame. De opblaasbare zwembaden van Intex, Bestway en Speedy Pool zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. De maten zijn variërend van 229 cm tot wel 366 cm doorsnede en uitgevoerd met of zonder filterpomp. De framebaden bestaan uit een stalen frame en folie dat eenvoudig te monteren is. De maten bij de frame zwembaden variëren tussen de 260 cm tot wel 450 cm. Bij de grotere zwembaden is er genoeg plek voor de hele familie of vrienden groep.

Jantje van alles denkt ook aan de allerkleinste en heeft daarom ook een uigebreid assortiment kinderzwembaden. Deze kinderzwembaden hebben meestal een leuk thema zoals Cars of Winnie the Pooh. De kinderzwembaden zijn allemaal opblaasbaar waardoor ze weer gemakkelijk zijn op te ruimen.

Naast zwembaden heeft Jantje van alles ook zwembad accessoires zoals zomerafdekking, zwembad verlichting en zwembadtrappen. 

Heb jij al zin om te zwemmen in je achteruin? Bekijk hier alle zwembaden, kinderzwembaden en zwembad accessoires.