Cars 3 Motorised Garage/Raceset met 4 Autos

€99,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €82,60

Merk: Cars
EAN: 0887961406917
Model: 341030
Beschikbaarheid: niet op voorraad


Raceset met meerdere verdiepingen gebaseerd op de film Met deze grote, gemotoriseerde garage kun je de spannende actiemomenten uit de film naspelen Deze garage is het perfecte cadeau voor alle fans van Disney Pixar Cars De set bestaat uit 3 speelniveaus met een gemotoriseerde lift, een pitzone, een parkeergarage en 5 racers, waaronder Bliksem McQueen Elk voertuig is voorzien van iconische details en de speelset bevat een heleboel accessoires en bordjes met racethema zodat je spannende wedstrijden kunt naspelen Bereid voor, race en overwin: precies als je favoriete racers van het witte doek Speel de spannendste actiemomenten uit de film na met deze speelset met gemotoriseerde garage die gebaseerd is op Disney Pixar Cars 3 Met 3 speelniveaus en een echt werkende lift, een pitzone en een parkeergarage kun je naar hartenlust spelen Inclusief Bliksem McQueen en 4 metalen racers zodat je meteen kunt spelen

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.