Digitale kofferweegschaal blauw tot 50kg met automatische lock functie

€14,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €12,36

Merk: Junguan
EAN: 6011645397350
Model: weegschaal-blauw
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Is je koffer altijd te zwaar wanneer je op het vliegveld staat en moet je opeens bijbetalen? Met deze bagageweegschaal weet je thuis al wat je koffer weegt en of je moet gaan bijbetalen. Het digitale LCD-scherm van de kofferweegschaal geeft exact aan wat de koffer of bagagetas weegt. Wanneer tijdens het wegen de koffer stabiel hangt klinkt er een geluid wat betekend dat het gewicht op het digitale scherm gelockt is. Nu je de koffer neerzet blijft het gewogen gewicht vast staan op het LCD-scherm waardoor je altijd het juiste gewicht afleest.

Specificaties:

  • Klein en licht, hierdoor makkelijk mee te nemen
  • Weegt tot wel 50 kg
  • Nooit meer bijbetalen op het vliegveld
  • Nauwkeurigheid: 10 gram
  • Afmeting: 16,5 cm x 7 cm x 2,3 cm
  • Kleur: blauw
  • Meeteenheden: kg, lb, jin, oz
  • Functies: TARE-functie, HOLD functie

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.