Digitale kofferweegschaal zwart tot 50kg met automatische lock functie

€14,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €12,36

Merk: Junguan
EAN: 6011657351333
Model: weegschaal-zwart
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Is je koffer altijd te zwaar wanneer je op het vliegveld staat en moet je opeens bijbetalen? Met deze bagageweegschaal weet je thuis al wat je koffer weegt en of je moet gaan bijbetalen. Het digitale LCD-scherm van de kofferweegschaal geeft exact aan wat de koffer of bagagetas weegt. Wanneer tijdens het wegen de koffer stabiel hangt klinkt er een geluid wat betekend dat het gewicht op het digitale scherm gelockt is. Nu je de koffer neerzet blijft het gewogen gewicht vast staan op het LCD-scherm waardoor je altijd het juiste gewicht afleest.

Specificaties:

  • Klein en licht, hierdoor makkelijk mee te nemen
  • Weegt tot wel 50 kg
  • Nooit meer bijbetalen op het vliegveld
  • Nauwkeurigheid: 10 gram
  • Afmeting: 16,5 cm x 7 cm x 2,3 cm
  • Kleur: zwart
  • Meeteenheden: kg, lb, jin, oz
  • Functies: TARE-functie, HOLD functie

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.