HoverBoard off-road Bluetooth LED verlichting 8,5 inch zelfbalancerend rood

€289,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €238,84

Merk: Hoverboard
Model: 8-5-inche-hoverboard-ro
Beschikbaarheid: niet op voorraadDeze zelfbalancerende HoverBoard off-road met bluetooth is echt de trend van het moment! De HoverBoard is op het moment de meest trendy manier om jezelf snel van A naar B te brengen. Dit gaat me de off road hoverboard nog gemakkelijk door grote massieve banden waardoor je geen problemen hebt met kuiltjes en hobbels. Je bestuurt dit HoverBoard gemakkelijk met je voeten en is uitgevoerd met LED verlichting. Omdat dit hoverboard zelfbalancerend is kun je gemakkelijk opstappen en gaat het Hoverboard recht staan wanneer je hem aanzet.

Als je vooruit wilt bewegen, druk je je voeten naar voren en je doet het tegenovergestelde als je achteruit wilt gaan. Je kunt met dit Balance Board zo'n maximale snelheid van 15 kilometer per uur bereiken. Met dit Balance Board kan je ook onder het rijden genieten van jou favorieten muziek door middel je smartphone te verbinden via bluetooth. Zo luister je de beste hits onder het rijden.

De grote 8,5 inch banden van dit Hoverboard hoef je niet op te blazen omdat deze massieve banden heeft het voordeel hiervan is dat de banden niet lek kunnen gaan.

Het rijden op een HoverBoard is niet moeilijk om te leren. Het HoverBoard heeft een oplaadtijd van één à twee uur, waarna je zo'n 15 tot 25 kilometer kunt rondrijden!

 • Snelheid: 15 km/h
 • Maximaal gewicht: 100kg
 • Oplaadtijd: 2 tot 3 uur
 • Power: 230V
 • Kleur: Rood
 • Nettogewicht: 10kg
 • Bluetooth: Ja
 • 8,5 inch banden
 • Met LED-verlichting
 • Zelfbalancerend
 • Afmetingen: 72x24x24 centimeter

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Dubbele telescoopladders

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Naast de enkele telescoopladders zijn er nu ook dubbele telescoopladder die meer stabiliteit geven. De dubbele telescoopladders kunnen ook gemakkelijk worden ingeschoven waardoor deze ook goed zijn op te bergen. De telescopische dubbele ladders zijn gemaakt van het lichte materiaal aluminium en leverbaar in 1,6 meter en 2,5 meter. Doordat de telescoopladders van aluminium zijn gemaakt en niet zwaar zijn van gewicht kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen naar elke klus.