Menu
Your Cart

Husky

slaapmat Fine 60 x 180 cm polyetheen lichtblauw
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: Husky
Husky Fine slaapmat Zorg voor een heerlijke nachtrust met deze lichtgewicht slaapmat van Husky. De mat is perfect voor een trektocht of kamperen en compact op te rollen. De mat is aan de onderzijde voorzien van een aluminium laag ter isolatie en hij neemt geen water op, waardoor je altijd droog l..
€19,00
Excl. BTW:€15,70
Merk: Husky
Husky Folly slaapmat Geniet van heerlijke nachten met deze slaapmat van Husky. De slaapmat blaast zichzelf op waardoor jij snel en eenvoudig je slaapplaats gereed zult hebben. De Folly slaapmat is een lichtgewicht mat die bij het inpakken zo opvouwbaar is dat hij in elke rugzak past. Specifica..
€40,00
Excl. BTW:€33,06
slaapmat Freak 6 184 x 63 x 6 cm polyester rood/grijs
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: Husky
Husky Freak 6 slaapmat Geniet van heerlijke nachten met deze slaapmat van Husky. De zichzelf opblazende isolatielaag van 6 cm zorgt voor een heerlijke nachtrust in iedere omgeving en weersomstandigheden. Het formaat van de mat biedt meer ruimte om in een tent of onder een luifel te slapen. Ondank..
€128,00
Excl. BTW:€105,79
slaapmat Fuzzy 180 x 58 x 3,5 cm polyester roodbruin
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: Husky
Husky Fuzzy slaapmat De nieuwe Fuzzy slaapmat van Husky staat garant voor een comfortabele nachtrust. Fuzzy heeft de ideale verhouding tussen gewicht en gebruikscomfort. Dat maakt deze mat tot een uitstekende keuze voor mensen die trektochten willen ondernemen maar toch langer willen verblijven ..
€94,00
Excl. BTW:€77,69
slaapmat Fuzzy Ladies 180 x 58 x 3,5 cm polyester blauw
1 werkdag
Merk: Husky
Husky Fuzzy Ladies slaapmat De nieuwe Fuzzy slaapmat van Husky staat garant voor een comfortabele nachtrust. Fuzzy heeft de ideale verhouding tussen gewicht en gebruikscomfort. Dat maakt deze mat tot een uitstekende keuze voor mensen die trektochten willen ondernemen maar toch langer willen verb..
€94,00
Excl. BTW:€77,69
slaapzak Magic junior 70 x 180 cm nylon blauw
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: Husky
Husky slaapzak Magic De Kids Magic is een slim ontworpen model dat in vele seizoenen te gebruiken is. Dankzij de afneembare onderzijde in de vorm van een zakje kan de slaapzak zowel ingekort als verlengd worden. Bij de kortere versie, die geschikt is voor de hoogte van 125 cm, kan de afneembare z..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
slaapzak Mikro 85 x 210 cm nylon oranje
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: Husky
Husky Mikro slaapzak Ga je vaak op de fiets of bespaar je gewoon graag elke gram op uw reizen? De Mini slaapzak is door zijn lage gewicht en volume een ideale optie. Dit model is zo licht dat je het niet eens merkt in je bagage. Hij is ontworpen voor de warmere seizoenen en zorgt voor voldoende ..
€106,95
Excl. BTW:€88,39
1 - 7 van 7 (1 pagina's)