Menu
Your Cart

Osprey

bodyboard Cyclone 84 cm foam groen
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: Osprey
Osprey Cyclone bodyboard Dit board is ontworpen voor boarders die vooruitgang willen boeken en biedt snelheid, wendbaarheid en controle. Het heeft een lichtgewicht en is gemaakt van duurzaam materiaal. De halvemaanvormige staart geeft je meer controle op de golven. Het board wordt geleverd met ee..
€56,00
Excl. BTW:€46,28
Merk: Osprey
Osprey Interceptor bodyboard Pak je Interceptor bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt gewe..
€56,00
Excl. BTW:€46,28
Merk: Osprey
Osprey Shatter bodyboard Pak je Shatter bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt geweldige we..
€56,00
Excl. BTW:€46,28
Merk: Osprey
Osprey Stripe bodyboard Pak je Stripe bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt geweldige wend..
€70,00
Excl. BTW:€57,85
Merk: Osprey
Osprey Tie Dye bodyboard Pak je Tie Dye bodyboard en ga surfen. Dit board biedt een geweldig drijfvermogen, flexibiliteit en is de perfecte keuze voor een nieuwe surfer die zijn vaardigheid wil verbeteren. Geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. De halvemaanvormige staart biedt geweldige we..
€70,00
Excl. BTW:€57,85
Osprey Dirt stuntstep Junior Voetrem Zwart/Wit
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: Osprey
Osprey Dirt scooter Deze stuntstep van Osprey is er eentje die gemaakt is voor alle terreinen, maar speciaal om off-road mee te gaan. Je kunt met deze step allerlei trucks en manoeuvres doen. Wanneer je van actie houdt zal je genieten van de vele mogelijkheden die deze step te bieden heeft. Dus z..
€269,00
Excl. BTW:€222,31
Merk: Osprey
Osprey snorkelset Deze kindersnorkel en -masker set is geweldig voor jonge zwemmers die onder water op verkenning willen gaan dankzij de comfortabele, waterdichte pasvorm en de heldere, wijde kijklens. De dubbele getemperde breedzichtlens geeft je een kristalhelder zicht onder water. Het snorkel ..
€53,00
Excl. BTW:€43,80
1 - 7 van 7 (1 pagina's)