Menu
Your Cart

BabyAuto

autostoeltje Cubox opvouwbaar groep 2-3 grijs/zwart
niet op voorraad
Merk: BabyAuto
BabyAuto Cubox opvouwbaar autostoeltje Zorg ervoor dat jouw kindje altijd veilig in de auto vervoerd wordt met dit handige kinderzitje. Het zitje heeft een rugleuning met hoofdsteun en zijsteunen, zodat jouw kindje extra goed beschermd is bij een ongeval. Het zitje is opvouwbaar tot de grootte v..
€173,95
Excl. BTW:€143,76
BabyAuto autostoeltje BM groep 2-3 blauw/grijs
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: BabyAuto
BabyAuto autostoeltje BM Het BM kinderzitje is het ideale en veilige kinderzitje voor het vervoer van jouw kind in de auto. Het is een kinderzitje met een mooi sportief uiterlijk dat bovendien erg ergonomisch en comfortabel is. Hij is gemaakt van zeer duurzaam materiaal waardoor je hem lang kan g..
€69,00
Excl. BTW:€57,02
Merk: BabyAuto
BabyAuto autostoeltje Cocoo Het Cocoo kinderzitje is het ideale en veilige kinderzitje voor het vervoer van jouw kind in de auto. Het is een kinderzitje met een mooi sportief uiterlijk dat bovendien erg ergonomisch en comfortabel is. Hij is gemaakt van zeer duurzaam materiaal waardoor je hem lang..
€154,00
Excl. BTW:€127,27
Merk: BabyAuto
BabyAuto autostoeltje Patxu Het Patxu kinderzitje is het ideale en veilige kinderzitje voor het vervoer van jouw kind in de auto. Het is een kinderzitje met een mooi sportief uiterlijk dat bovendien erg ergonomisch en comfortabel is. Hij is gemaakt van zeer duurzaam materiaal waardoor je hem lang..
€119,00
Excl. BTW:€98,35
Merk: BabyAuto
BabyAuto autostoeltje Quadro T Fix Dit kinderzitje neemt de veiligheid van jouw kindje heel serieus. Het monteren en demonteren van het zitje is super makkelijk dankzij het ISO-fix kliksysteem. Tevens biedt de stoel extra ondersteuning aan de rug en zij voor maximum zitcomfort en bescherming van ..
€189,00
Excl. BTW:€156,20
Merk: BabyAuto
BabyAuto autostoeltje Winy Het Niko kinderzitje is het ideale en veilige kinderzitje voor het vervoer van jouw kind in de auto. Het is een kinderzitje met een mooi sportief uiterlijk dat bovendien erg ergonomisch en comfortabel is. Hij is gemaakt van zeer duurzaam materiaal waardoor je hem lang k..
€169,00
Excl. BTW:€139,67
1 - 6 van 6 (1 pagina's)