Menu
Your Cart

Royal Cuisine Amsterdam

Een Royal Cuisine Amsterdam braadpan met een diameter van Ø 20 cm die geschikt is voor alle warmtebronnen waaronder inductie. Door de koudgrepen en de glazen deksel is deze braadpan van Royal Cuisine geschikt voor ieder huishouden. Deze Ø 20 cm braadpan met koudgrepen kan voor verschillende doeleind..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Een Royal Cuisine Amsterdam braadpan met een diameter van Ø 24 cm die geschikt is voor alle warmtebronnen waaronder inductie. Door de koudgrepen en de glazen deksel is deze braadpan van Royal Cuisine geschikt voor ieder huishouden. Deze Ø 24 cm braadpan met koudgrepen kan voor verschillende doeleind..
€28,95
Excl. BTW:€23,93
Een Royal Cuisine Amsterdam braadpan met een diameter van Ø 28 cm die geschikt is voor alle warmtebronnen waaronder inductie. Door de koudgrepen en de glazen deksel is deze braadpan van Royal Cuisine geschikt voor ieder huishouden. Deze Ø 28 cm braadpan met koudgrepen kan voor verschillende doeleind..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Een Royal Cuisine Amsterdam braadpan met een diameter van Ø 32 cm die geschikt is voor alle warmtebronnen waaronder inductie. Door de koudgrepen en de glazen deksel is deze braadpan van Royal Cuisine geschikt voor ieder huishouden. Deze Ø 32 cm braadpan met koudgrepen kan voor verschillende doeleind..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Een Royal Cuisine Amsterdam 3-delige pannenset bestaand uit drie verschillende braadpannen die geschikt zijn voor alle warmtebronnen waaronder inductie. Door de koudgrepen en de glazen deksels is deze braadpannenset geschikt voor elk huishouden. Dankzij de marmeren laag van deze pannen bakt het..
€69,00
Excl. BTW:€57,02
1 - 5 van 5 (1 pagina's)