Intex 28210 Frame Zwembad 366x76cm

€84,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €69,42

Merk: Intex
EAN: 0078257282104
Model: Intex 28210
Beschikbaarheid: niet op voorraad


De Intex Metal Frame Pool is het sterkste metaalframe bad dat er bestaat. Met zijn 'Super-Tough' liner en zijn hoge kwaliteit, ongelooflijk sterk metalen frame, gecombineerd met het mooie uiterlijk en de eenvoudige manier van opzetten garandeert het vele jaren zwemplezier voor u en uw gezin.
 

  • Super-Tough zijwanden zijn 3 maal zo sterk. Ze zijn gemaakt uit 3 afzonderlijke lagen voor extra versteviging en een langere levensduur
  • Rond het zwembad loopt een gelamineerde verstevigingsband voor extra steun aan de zwembadwand
  • Een verstevigde polypropylene koord loopt langs de onderrand van het zwembad om de draagpoten stevig in positie te houden
  • Inclusief handige aansluiting voor de tuinslang, zodat het bad snel en eenvoudig leeg te laten lopen is in een afvoer
  • Afmeting Ø 366 x H 76 cm
  • Stevig metalen frame
  • Gemakkelijk op te zetten constructie
  • Inhoud (90% vulling) 6.503 liter
  • Zonder filterpomp
  • Inclusief handleiding

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.