Krüger&Matz KM0506

€649,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €536,36

Merk: Krüger&Matz
EAN: 5901890008297
Model: KM0506
Beschikbaarheid: niet op voorraad


Deze ‘Destiny’ 5.0 set weerspiegelt perfect de volle klanken van het geluid van uw muziek en uw films. Door de excellente kwaliteit van de speakers komt elk geluidsdetail prachtig naar voren. Het belangrijkste element van de set zijn twee krachtige luidsprekers met een drie-weg kolom met bass-reflex. In het centrum van elke kolom zijn twee 8-inch woofers geplaatst. Dankzij de achterste luidsprekers welke uitgerust zijn met een 6,5-inch midrange en een 1-inch tweeter geeft deze set een indrukwekkende surround sound. Het laatste element van de set is de centrale unit met twee 5-inch midrange speakers en tweeters. Het geheel zorgt voor een unieke ervaring bij het bekijken van films en het luisteren naar muziek. Het stijlvolle design van gefineerd hout gecombineerd met een zwarte voorkant maken deze set zeer geschikt voor elk interieur.

Specificaties:
Kolom front:
Max vermogen : 120 watt
Frequentie respons : 38 ~ 20 Hz 000
Impedantie : 4 ohm
Afmetingen speakers : 107 x 25 x 33 cm (H x B x D)

Kolom midden
Max vermogen : 60 watt
Frequentie respons : 70 ~ 20 Hz 000
Impedantie : 6 ohm
Afmetingen speakers: 16,5 x 48,5 x 19,5 cm (H x B x D)

Kolom achter
Max vermogen : 45 watt
Frequentie respons : 70 ~ 20 Hz 000
Impedantie : 6 ohm
Afmetingen speakers : 28 x 16,5 x 19 cm (H x B x D)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.