Lego Duplo 10872 Treinbrug en Rails 26-delig

€32,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €27,23

Merk: Duplo
EAN: 5702016117240
Model: Lego 10872
Beschikbaarheid: 1 - 2 Werkdagen


Voeg deze LEGO DUPLO 10872 treinbrug en rails toe aan een willekeurige nieuwe of bestaande DUPLO treinset en laat je peuter of kleuter de eerste bouwvaardigheden ontwikkelen terwijl hij of zij de hoge brug bouwt en de treinrails naar eigen inzicht neerlegt. Help je kind om de gele actiesteen op de rails te leggen, zodat de compatibele DUPLO treinen toeteren als ze eroverheen rijden.
 

 • LEGO® DUPLO® figuur van een bouwvakker 
 • 8 rechte railelementen, 4 hellingelementen om de brug mee te bouwen en een gele actiesteen om te toeteren
 • Combineer deze set met de 10874 Stoomtrein of de 10875 Goederentrein om nog meer uit de LEGO® DUPLO® treincollectie van je peuter of kleuter te halen
 • De rails uit deze set zijn compatibel met die uit de bestaande LEGO® DUPLO® treincollectie van je kind
 • 2 losse stenen, een schep en een koffer om de rollenspelmogelijkheden te vergroten en nog meer verhalen te verzinnen
 • LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes
 • Gebruik ook de set 10882 Treinrails voor nog meer combinatiemogelijkheden en LEGO® DUPLO® treinplezier
 • De brug is ca. 12 cm hoog op het hoogste punt
 • 26-delig
 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
 •  

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.