Silverlit Exost Loop Infinitie Racing Set met 2 Auto's en Controllers

€52,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €43,76

Merk: Silverlit
EAN: 4891813202325
Model: 3690232
Beschikbaarheid: niet op voorraad


Silverlit Exost Loop Infinitie Racing Set
Rijd met high speedauto's door de racebaan van buizen! Bouw je racebaan door de buizen in elkaar te schuiven. Verbind de verschillende Loop Sets aan elkaar en bouw een megaracebaan! Iedere auto heeft een turbo knop zodat je je tegenstander nooit uit het oog verliest! Neem een shortcut of maak een coole sprong. Deze gekleurde set heeftvijf stoere challenges en bestaat uitveertien groene, gebogen buizen,twee lange, grijze buizen,vijf korte, grijze buizen,een set inhaalbuizen,een set springbuizen,twee ingangsbuizen entwee racecars met controllers. Bouw een loop, een helling en een lange rechte weg en train je skills!

  • 14groene gebogen buizen
  • 2lange grijze buizen
  • 5korte grijze buiten
  • Set inhaalbuizen
  • Set springbuizen
  • 2ingangsbuizen
  • 2 auto's met USBoplaadbare batterij(USB kabel meegeleverd)
  • 2controllerswerken op 2x AAA batterijen (niet meegeleverd)
  • Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.