Teesa TSA8034 Oliekachel met LCD display en afstandsbediening 2500 W

€79,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €66,07

Merk: Teesa
EAN: 5901890057400
Model: TSA8034
Beschikbaarheid: 1 werkdag


Voor de koude herfst en winterdagen is Teesa uw beste vriend!
In de overgangsperioden, voordat de verwarming van het huis permanent wordt ingeschakeld, wordt er vaak gekozen om de kamer te verwarmen met een elektrische kachel. En hiervoor is de Teesa TSA8034 oliekachel uitermate geschikt. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van deze kachel is het aanraakpaneel. Hiermee kunt u de verwarmingsinstellingen naar uw specifieke wensen instellen. Als je niet constant de temperatuurinstellingen wilt veranderen, kies dan voor het gebruik van de thermostaat. Naast de drie verwarmingsmogelijkheden, heeft het apparaat een automatische temperatuurregeling, waardoor u niet alleen de omstandigheden in de kamer aan uw behoeften aanpast, maar er ook zeker van bent dat de geselecteerde temperatuur behouden blijft. Teesa apparaten combineren functionaliteit, veiligheid en hoog gebruikscomfort. Daarom is de kachel TSA8034 uitgerust met een 9-urentimer , oververhittingsbeveiliging en een veiligheidsschakelaar in geval dat de kachel omvalt. Dit alles betekent dat u het apparaat zonder zorgen onbeheerd in de kamer kunt achterlaten. Bovendien is het apparaat te bedienen met een afstandsbediening, zodat u de instellingen van de kachel kunt wijzigen zonder van de bank af te komen.

Specificaties

• Oliekachel met LCD dispaly en 11 verwarmingsribben
• Bescherming tegen oververhitting en bij omvallen
• Regelbare thermostaat, 3 standen en timer-functie (9 uren)
• Automatische temperatuurregeling
• Voorzien van handvat en wielen
• Nominaal vermogen : 2500W
• Opbergvak voor snoer; snoerlengte 145 cm
• Voeding: 220-240 V; 50/60 Hz

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.