Wave Racers Skyloop Rally Racebaan

€29,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €24,75

Merk: Basic
EAN: 6911400348149
Model: 3691031
Beschikbaarheid: niet op voorraad


Dit artikel is helaas niet meer leverbaar bekijk hier de andere racebanen.

De Wave Racers zijn auto's die je bestuurt met je handen: hoe sneller jij met je handen boven de auto zwaait, hoe sneller je raceauto zal gaan! Ga je voor snelheid en de overwinning op de racebaan, zwaai dan zo snel mogelijk. Wil je liever dat je auto's wat meer rondjes op de baan kunnen maken? Begin dan wat voorzichtiger. Met circa 25 keer zwaaien in 5 seconden behaal je een snelheid van 6,3km/u, met zo'n 55 keer zwaaien in 5 seconden gaat de auto wel 9km/u. Wanneer je auto volledig opgeladen is, is het een echt racemonster en een krachtpatser: hij kanmeer dan 120 loopings achter elkaarmaken voordat zijn energie weer op is! Is de auto leeg, dan duurt het opladen ongeveer 10 minuten. De Skyloop Rally is een Wave Racers baan met een looping en schuine bochten. De afmetingen van de baan zijn circa 60x43x26cm. Inhoud 24 baandelen Wave Sensor Car Lader

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.