Menu
Your Cart

3-delige koffersets

Ga jij binnenkort op een korte vakantie en heb je geen zin om na het landen lang op jouw bagage te wachten? De 3-delige kofferset van Royalty Rolls biedt dan uitkomst. Twee van de drie koffers hebben de juiste afmeting om bij de meeste vliegtuigmaatschappijen door te gaan als handbagage. Je kunt dus gewoon inchecken en deze handbagagekoffers met je meenemen. Hierdoor hoef je niet onnodig lang bij de bagageband te wachten, maar kun jij direct met jouw vakantie beginnen.

Verschillende koffergroottes

De stijlvolle kofferset bestaat uit drie koffers van verschillende groottes. De kleinste koffer heeft een afmeting van 54x34x22 centimeter. De middelste koffer is 64x40x25 centimeter groot en de grootste koffer heeft een afmeting van 74x48x28 centimeter. De ruimste koffer kun je goed gebruiken als jij wat langer op vakantie gaat of als jij iemand bent die graag veel meeneemt op reis. Deze koffer is dusdanig ruim dat hij niet door kan gaan voor handbagage. De twee kleinere koffers beschikken over de juiste maten om mee te nemen als handbagage.

Sterk ABS materiaal

De buitenkant van de 3-delige kofferset gemaakt van ABS materiaal. ABS is een soort kunststof dat bekend staat om zijn lange levensduur en sterkte. Daarnaast is ABS ook nog eens erg licht, wat het perfect materiaal maakt om handbagagekoffers mee te maken. Een ander bijkomend voordeel van een koffer van ABS is, dat de koffer zeer kras- en stootbestendig is. Dat komt omdat er in het ABS materiaal een wafeltjespatroon wordt aangebracht. Een koffer krijgt doorgaans veel te verduren en daarom is het erg prettig als de buitenkant van de koffer niet snel beschadigd. Hierdoor blijft de koffer er, ook na jarenlang intensief gebruik, voor lange tijd als nieuw uitzien.

De kofferuitrusting

De koffers van Royalty Rolls zijn ook van binnen goed uitgerust. Zo beschikt iedere koffer over een tussenschot, zodat de vakantiespullen goed kunnen worden gescheiden. De koffers zijn daarnaast uitgerust met spanbanden, zodat de spullen netjes bij elkaar blijven, ook wanneer er wordt geschud met de koffers. Om de veiligheid te waarborgen is iedere koffer eveneens voorzien van een cijferslot. Voer jouw persoonlijke cijfercode in en je weet zeker dat niemand, zonder jouw toestemming en medeweten, in de koffer kan komen. Iedere koffer van deze 3-delige kofferset heeft vier kleine wieltjes, waardoor de koffer zeer stabiel rolt en stevig op de grond staat. De hendel van de koffer kun je verstellen, zodat je zonder veel moeite de koffer achter jou aan kan laten rollen. Niet alleen voor vliegtuigreizigers zijn deze rolkoffers ideaal. Ook wanneer je bijvoorbeeld met de trein reist is het erg fijn om tijdens het overstappen de compacte koffers al rollend met je mee te nemen, zonder dat je de koffers voor langere tijd hoeft te tillen.

Diverse kleuren

Omdat de koffers in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, zit er vast een kleur bij die jou aanspreekt. Zo is de 3-delige kofferset van Royal Rolls verkrijgbaar in het bruin, champagnekleurig, zilver en zwart. Wil jij graag een opvallende kleur voor jouw kofferset? Kies dan voor de hippe paarse kofferset. De strakke en moderne uitstraling van de koffers maken dat jij met deze kofferset prima voor de dag kunt komen. Of je nu op een zakelijke trip gaat of dat je privé het vliegtuig pakt, met de koffers van Royalty Rolls zijn je spullen altijd optimaal beschermd en vervoer jij jouw attributen op stijlvolle wijze. Naast de 3-delige kofferset hebben wij ook nog 2-delige koffersets op onze website staan; handig wanneer je alleen reist en aan twee kleine compacte koffertjes genoeg hebt. Reis jij vaak met jouw hele gezin en twijfel jij of de 3-delige kofferset genoeg opbergruimte heeft? Kijk dan nog eens bij de 4-delige koffersets die eveneens in onze webshop te koop zijn.

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.