Menu
Your Cart

4-delige koffersets


Heb jij een veelzijdige en stevige kofferset nodig? Kijk dan eens bij onze mooie koffersets van Royalty Rolls en Travelerz. Met deze 4-delige kofferset kun jij heel veel bagage meenemen en twee van de vier koffers zijn daarnaast geschikt om mee te nemen als handbagage. Wanneer je dus een korte trip maakt en je niet veel mee hoeft te nemen, hoef jij dus niet meer te wachten aan de bagageband, maar kun je direct aan jouw welverdiende vakantie beginnen.

Royalty Rolls

De 4-delige kofferset van Royalty Rolls heeft een stijlvol uiterlijk en de buitenkant van de koffers is gemaakt van ABS materiaal. Deze kunststof zorgt ervoor dat jouw spullen optimaal beschermd zijn tijdens jouw reis. Tevens is ABS kras- en stootbestendig, waardoor jouw kofferset lang meegaat. Twee van de vier koffers hebben de perfecte afmeting (46x32x19 centimeter en 38x34x21 centimeter) om nemen als handbagage in het vliegtuig. De twee grotere koffers (64x46x25 centimeter en 70x46x25 centimeter) kun jij gebruiken als je langer op vakantie gaat. Voor iedere vakantie beschik je met deze 4-delige kofferset dus over de juiste koffer.

Kofferuitrusting

De koffers zijn allemaal voorzien van een cijferslot, zodat niemand zonder jouw persoonlijke code toegang heeft tot de koffers. Omdat de koffers vier wielen hebben, staan ze stabiel op de grond en ook tijdens het rijden rollen ze stevig over de grond. De trekhendel is verstelbaar, zodat jij de koffers makkelijk achter je aan kunt trekken. De binnenkant van de koffers is praktisch ingedeeld en voorzien van tussenschot en spankabels. Hierdoor kun jij jouw spullen gestructureerd inpakken en blijven tijdens de reis alle attributen op de goede plek liggen. De koffers van Royalty Rolls zijn verkrijgbaar in het bruin, champagne/goud, blauwtinten, mintgroen, zwart en in het zilverkleurig. Kies de kleur die jou het meest aanspreekt en geniet van jarenlang reisplezier met de 4-delige kofferset van Royalty Rolls.

Travelerz kofferset

Wanneer jij jouw spullen liever in een stoffen koffer opbergt, heeft Travelerz voor jou de ideale kofferset. Met de 4-delige kofferset heb jij altijd de juiste koffer voor jouw reis in huis. Neem voor een korte vakantie één van de twee compacte stoffen handbagagekoffers mee (52x36x19 centimeter en 58x40x21 centimeter) en gebruik voor een langere vakantie één van de twee grote koffers van 74x49x25 centimeter en 81x52x25 centimeter. De grote koffers zijn te groot om als handbagage op te geven, maar de kleine koffers zijn daarvoor wel zeer geschikt.

Uitrusting van de koffers

De 4-delige kofferset is gemaakt van stevig stof en beschermen jouw reisspullen optimaal. Het aanwezige cijferslot gaat alleen open wanneer jouw persoonlijke cijfercode wordt ingevoerd. Hierdoor zijn jouw spullen optimaal beschermd en weet jij zeker dat niemand anders jouw koffer kan openen. Binnenin de koffer worden de spullen gescheiden door een tussenschot. Om de reisattributen goed bij elkaar te houden beschikken de koffers over spanbanden. De vier kleine wieltjes onder de koffers bieden stevigheid en stabiliteit. De koffers hebben diepe voorvakken, waardoor de opbergruimte kan worden uitgebreid. De stoffen reiskoffers zijn verkrijgbaar in het bruin en zwart.

Ook 2-delige en 3-delige sets

Wil je toch liever een koffer van Travelz van ABS. Kijk dan bij de 4-delige mintgroene kofferset van Travelz en kijk of deze set iets voor jou is. Ook staan op onze website kleinere koffersets van 2 en 3 stuks voor degene die minder koffers nodig heeft. De 2-delige koffersets zijn allemaal geschikt als handbagage. Kijk snel verder in onze webshop en bestel online jouw ideale kofferset.

Diverse kleuren leverbaar

De 4 delige koffersets zijn in verschillende kleuren leverbaar waardoor je altijd je favorieten kleur kunt bestellen. Wil je meer een neutrale kleur kofferset? Dan kan je het best gaan voor zwart, donkerblauw of bruin. En wil je meer opvallen kies van voor een mintgroene, lichtblauwe, rode of roze kofferset. Met name de 4 delige lichtroze kofferset is populair en wordt het meest verkocht. Deze roze koffer set is uitgerust met alle gemakke die een koffer set moet hebben.

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.