aast de enkele telescoopladders zijn er nu ook dubbele telescoopladder die meer stabiliteit geven. De dubbele telescoopladders kunnen ook gemakkelijk worden ingeschoven waardoor deze ook goed zijn op te bergen. De telescopische dubbele ladders zijn gemaakt van het lichte materiaal aluminium en leverbaar in 1,6 meter en 2,5 meter. Doordat de telescoopladders van aluminium zijn gemaakt en niet zwaar zijn van gewicht kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen naar elke klus.

De telescopische ladder dubbel 1,6 meter heeft aan beide kanten vier treden om de ladder te betreden. Doordat je de 1,6 hoge ladder uitelkaar klapt is er geen muur of ander object nodig om de telescoopladder tegen aan te zetten. Hierdoor kan de telescopische ladder van 1,6 meter overal gebruikt worden. Met een hoogte van 1,6 meter heb je al snel een werkhoogte van 3,2 meter wat ideaal is voor elke klus. De 1,6 telescopische ladder dubbel heeft een lengte van 82 centimeter wanneer deze is ingeschoven.

De hoogste dubbele telescoopladder die Jantje van Alles in het assortiment heeft is die van 2,5 meter. Deze telescopische ladder is tevens gemaakt van aluminium waardoor de ladder licht van gewicht is. De dubbele telescoopladder van 2,5 meter is perfect voor de klussen op een hogere hoogte omdat je al snel een werkhoogte hebt van 4,5 meter. Zelfs deze hoge telescoopladder is gemakkelijk mee te nemen omdat de ladder een lengte heeft van 91 centimeter wanneer deze is ingeschoven. De 2,5 telescopische ladder dubbel heeft aan beide kanten zeven treden en is uitgevoerd met antislipvoetjes.

De twee verschillende telescoopladders zijn direct leverbaar voor een voordelige prijs. Bekijk ze hier.