Voordelige Telescoopladders

Telescoopladders zijn ladder die makkelijk in en uit kunnen schuiven. Hierdoor biedt een telescoopladder een hoge werkruimte en is makkelijk op te bergen wanneer deze ingeschoven is. Neem bijvoorbeeld de telescoopladder die uit te schuiven is tot 2.6 meter deze is maarliefst 74 centimeter wanneer deze is ingeschoven. Omdat de ladder maar 74 centimeter is wanneer deze is ingeschoven past de telescoopladder makkelijk in een kast. Telescoopladders zijn in diverse maten leverbaar: telescoopladder 2,0 meter, telescoopladder 2,6 meter en telescoopladder 3,5 meter. Omdat er diverse maten beschikbaar zijn is er altijd een telescoopladder die past bij jouw klussen. De lengte die ideaal is voor jouw hangt af van waarvoor je de telescopische ladder wilt gebruiken. Overigens hoeft de telescoopladder niet helemaal uitgeschoven worden als je een lagere werkhoogte nodig hebt. Een telescoopladder is ideaal voor in de tuin om bomen te snoeien ramen lappen of tijdens het schilderen. Veel mensen gebruiken een telescoopladder ook binnenshuis om bijvoorbeeld op de vliering te gaan of tijdens het klussen. De telescoopladders zijn gemaakt van een lichtgewicht aluminium en hebben antislipvoetjes tegen het wegglijden van de ladder.

Lichtgewicht ladder

Een telescoopladder is niet alleen handig omdat die gemakkelijk is in en uit te schuiven maar ook door zijn gewicht. De telescoopladders zijn gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium die sterk maar ook zeer licht is. Het gewicht van de telescoopladder liggen tussen de 4,7 kilo en de 10,9 kilo. Een telescoopladder is hierdoor gemakkelijk te gebruiken door iedereen en maakt klussen gemakkelijker. Zoals al eerder gezegd zijn de voordelige telescoopladders gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hierdoor kan de telescoopladder 2.0 meter, telescoopladder 2.6 meter en telescoopladder 3.5 meter een maximaal gewicht houden van 150 kilo.

Telescoopladder 2,0 meter

De telescoopladder 2.0 meter is de kleinste telescopische ladder in de serie van 2,0 meter t/m 3,5 meter. Deze ladder is gemaakt van aluminium en heeft rubberen antislip voetjes die het wegglijden van de telescoopladder tegengaan. De telescoopladder van 2.0 m heeft een werkhoogte van rond de 3,5 meter. De werkhoogte wordt berekend door de maximale lengte van de telescoopladder plus je eigen lengte. De telescoopladder 2.0 meter is 67,5 centimeter wanneer deze in is geschoven en heeft een totaalgewicht van 4,7 kilo.

Telescoopladder 2,6 meter

De telescoopladder van 2.6 meter is de meest verkochte telescoopladder. Deze lichtgewicht telescoopladder gemaakt van aluminium heeft een gewicht van 6,5 kilo. Wanneer de telescoopladder is ingeschoven heeft deze een lengte van 74 centimeter. Hierdoor is de aluminium telescoopladder gemakkelijk op te bergen en te gebruiken. De 2,6 telescopische ladder heeft een werkhoogte van minimaal 4 meter waardoor de ladder voor vele klussen gebruikt kan worden. Doordat de telescoopladder van 2.6 meter op diverse hoogtes kan worden uitgeschoven en een werkhoogte heeft van minimaal 4 meter wordt deze het meest verkocht. De 2.6 telescoopladder kan worden belast met een maximaal gewicht van 150 kilo.

Telescoopladder 3,2 meter

De telescoopladder van 3,2 meter kan maximaal worden uitgeschoven tot een lengte van 3,2 meter waardoor je een hoge werkhoogte heb van ongeveer 5,7 meter. De telescoopladder is gemaakt van aluminium waardoor deze licht is in gewicht. Doordat de telescopische ladder helemaal is ingeschoven kan worden is de telescoopladder gemakkelijk op te bergen.

Telescoopladder 3,5 meter

Met de telescopische ladder van 3.5 meter ga je toch met naar een serieuze werkhoogte van 5 meter waardoor deze telescoopladder ideaal is voor de klussen op hoogte. Ook de telescoopladder van 3.5 meter is gemaakt van een lichtgewicht aluminium en heeft een gewicht van 9,5 kilo. Met de antislipvoetjes onder de telescoopladder is de kans kleiner dat de telescoopladder wegglijd.

Telescoopladder 4,4 meter

De grootste telescoopladder die te koop is bij Jantje van Alles is de telescopische ladder met een maximale hoogte van 4,4 meter. Deze telescopische ladder is gemaakt van aluminium en is zeer geschikt voor klussen die zich op een hoge werkruimte bevinden. De telescoopladder van 4,4 meter is gemakkelijk op te bergen doordat de telescoopladder in te schuiven is waardoor de telescoopladder een klein formaat heeft. Door de antislipvoetjes is het risico van een wegglijdende ladder minder groot.

Dubbele aluminium telescoopladder

Een dubbele telescoopladder is een ladder die bestaat uit twee telescoopladders die uit elkaar kunnen worden geklapt. Hierdoor kan een dubbele telescoopladder op zichzelf staan en heeft bijvoorbeeld geen muur nodig om tegenaan te leunen. Doordat deze dubbele telescopische ladder op zichzelf kan staan kun je hem overal gebruiken en is een stuk veiliger omdat deze niet kan wegglijden. De dubbele telescoopladder is gemakkelijk inschuifbaar tot een kleiner geheel waardoor deze dubbele telescopische ladder gemakkelijk op te bergen is.

De dubbele aluminium telescoopladder zijn leverbaar in verschillende maten en uitgevoerd met antislipvoetjes.

Dubbele telescoopladder 1,6 meter

De dubbele telescoopladder van 1,6 meter is gemaakt van het lichte materiaal aluminium waardoor deze ladder gemakkelijk te gebruiken is. De telescopische ladder kan in zijn geheel worden in geschoven waardoor de telescoopladder een klein formaat krijgt en makkelijk is op te bergen. Door de telescoopladder uit te schuiven en uitelkaar te klappen sta je altijd stevig op de ladder tijdens het klussen. Doordat je de dubbele telescoopladder uitelkaar klapt kan je de ladder overal gebruiken omdat de ladder niet tegen bijvoorbeeld een muur hoeft te leunen. De telescopische ladder heeft aan beide kanten 4 treden om de ladder op te gaan en de juiste werkhoogte te benaderen.

Dubbele telescoopladder 2,5 meter

Met een dubbele telescoopladder van 2,5 meter bereik je al snel een werkhoogte van 5,2 meter waardoor deze telescoopladder ideaal is voor bijna elke klus. De dubbele telescopische ladder is gemaakt van aluminium en is uitgevoerd met antislipvoetjes tegen het wegglijden van de ladder. Door de telescoopladder uit te schuiven en uitelkaar te klappen kan de ladder direct worden gebruikt op elke gewenste plaats.

Telescoopladders

Er zijn geen producten in deze categorie.
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.