Voordelige Telescoopladders

Telescoopladders zijn ladder die makkelijk in en uit kunnen schuiven. Hierdoor biedt een telescoopladder een hoge werkruimte en is makkelijk op te bergen wanneer deze ingeschoven is. Neem bijvoorbeeld de telescoopladder die uit te schuiven is tot 2.6 meter deze is maarliefst 74 centimeter wanneer deze is ingeschoven. Omdat de ladder maar 74 centimeter is wanneer deze is ingeschoven past de telescoopladder makkelijk in een kast. Telescoopladders zijn in diverse maten leverbaar: telescoopladder 2,0 meter, telescoopladder 2,6 meter en telescoopladder 3,5 meter. Omdat er diverse maten beschikbaar zijn is er altijd een telescoopladder die past bij jouw klussen. De lengte die ideaal is voor jouw hangt af van waarvoor je de telescoopladder wilt gebruiken. Overigens hoeft de telescoopladder niet helemaal uitgeschoven worden als je een lagere werkhoogte nodig hebt. Een telescoopladder is ideaal voor in de tuin om bomen te snoeien ramen lappen of tijdens het schilderen. Veel mensen gebruiken een telescoopladder ook binnenshuis om bijvoorbeeld op de vliering te gaan of tijdens het klussen. De telescoopladders zijn gemaakt van een lichtgewicht aluminium en hebben antislipvoetjes tegen het wegglijden van de ladder.

Lichtgewicht ladder

Een telescoopladder is niet alleen handig omdat die gemakkelijk is in en uit te schuiven maar ook door zijn gewicht. De telescoopladders zijn gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium die sterk maar ook zeer licht is. Het gewicht van de telescoopladder liggen tussen de 4,7 kilo en de 10,9 kilo. Een telescoopladder is hierdoor gemakkelijk te gebruiken door iedereen en maakt klussen gemakkelijker. Zoals al eerder gezegd zijn de voordelige telescoopladders gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hierdoor kan de telescoopladder 2.0 meter, telescoopladder 2.6 meter en telescoopladder 3.5 meter een maximaal gewicht houden van 150 kilo.

Telescoopladder 2,0 meter

De telescoopladder 2.0 meter is de kleinste telescoopladder in de serie van 2,0 meter t/m 3,5 meter. Deze ladder is gemaakt van aluminium en heeft rubberen antislip voetjes die het wegglijden van de telescoopladder tegengaan. De telescoopladder van 2.0 m heeft een werkhoogte van rond de 3,5 meter. De werkhoogte wordt berekend door de maximale lengte van de telescoopladder plus je eigen lengte. De telescoopladder 2.0 meter is 67,5 centimeter wanneer deze in is geschoven en heeft een totaalgewicht van 4,7 kilo.

Telescoopladder 2,6 meter

De telescoopladder van 2.6 meter is de meest verkochte telescoopladder. Deze lichtgewicht telescoopladder gemaakt van aluminium heeft een gewicht van 6,5 kilo. Wanneer de telescoopladder is ingeschoven heeft deze een lengte van 74 centimeter. Hierdoor is de aluminium telescoopladder gemakkelijk op te bergen en te gebruiken. De 2,6 telescoopladder heeft een werkhoogte van minimaal 4 meter waardoor de ladder voor vele klussen gebruikt kan worden. Doordat de telescoopladder van 2.6 meter op diverse hoogtes kan worden uitgeschoven en een werkhoogte heeft van minimaal 4 meter wordt deze het meest verkocht. De 2.6 telescoopladder kan worden belast met een maximaal gewicht van 150 kilo.

Telescoopladder 3,5 meter

Met de telescoopladder van 3.5 meter ga je toch met naar een serieuze werkhoogte van 5 meter waardoor deze telescoopladder ideaal is voor de klussen op hoogte. Ook de telescoopladder van 3.5 meter is gemaakt van een lichtgewicht aluminium en heeft een gewicht van 9,5 kilo. Met de antislipvoetjes onder de telescoopladder is de kans kleiner dat de telescoopladder wegglijd.

Telescoopladders

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Telescoopladder 2,0 meter Gratis verzenden

Telescoopladder 2,0 meter

€54,95
Excl. BTW: €45,41
Met deze telescoopladder kun je overal bij en elke klus klaren. De telescoopladder kan uitschuiven...
Telescoopladder 2,6 meter Gratis verzenden

Telescoopladder 2,6 meter

€64,95
Excl. BTW: €53,68
Met deze telescoopladder kun je overal bij en elke klus klaren. De telescoopladder kan uitschuiven t...
Telescoopladder 3,2 meter Gratis verzenden

Telescoopladder 3,2 meter

€89,00
Excl. BTW: €73,55
Met deze telescoopladder kun je overal bij en elke klus klaren. De telescoopladder kan uitschuiven t...
Telescoopladder 3,5 meter Gratis verzenden

Telescoopladder 3,5 meter

€99,00
Excl. BTW: €81,82
Met deze telescoopladder kun je overal bij en elke klus klaren. De telescoopladder kan uitschuiven t...
Telescoopladder 4,4 meter Gratis verzenden

Telescoopladder 4,4 meter

€129,00
Excl. BTW: €106,61
De telescoopladder van 4.4 meter is de langste telescoopladder die jantje van alles verkoopt. Met de...

Bekijk hier de laatste Blogs
Hoverboard kopen Kattenmanden Voordelige koffersets

Ga jij binnenkort met vakantie en wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan ontspannen en relaxen? Zorg er dan voor dat jij een koffer meeneemt die voldoet aan de handbagage-regels. Met een compacte koffer kun je veel bagage meenemen, maar hoef je niet te wachten bij de bagageband, zodat je meer tijd vakantietijd overhoudt. Welke maat en gewicht koffer mag je meenemen als handbagage? In onderstaande tekst lees jij daar meer over.

 

Sterke ABS kofferset kopen

Als je op vakantie gaat, dan is het effectief inpakken van de spullen altijd weer een hele klus. Ook het vervoeren van jouw koffer kan lastig zijn, zeker wanneer jij jouw bagage moet tillen. Een lichte, makkelijk te verplaatsen koffer biedt dan uitkomst. ABS koffersets staan er onder andere om bekend dat ze heel licht zijn. Hierdoor kun jij lekker veel spullen in de koffer stoppen en kleine ABS koffers meenemen als handbagage, want de koffer zelf neemt immers weinig gewicht in. Lees hieronder meer over ABS koffersets.

 

Ga je op reis, en wil je bagage meenemen? Het maakt niet uit of je vliegt of met de auto gaat, een kofferset is altijd handig. Koffersets bestaan uit een aantal stuks bagage die in vormgeving, afwerking en functionaliteit bij elkaar horen. Het voordeel van een kofferset aanschaffen is dat dat meestal veel goedkoper is dan losse koffers kopen. Bovendien zijn ze vaak handig op elkaar afgestemd. En het ziet er natuurlijk fraai uit als al je bagage hetzelfde er uitziet. Met een mooie kofferset reis je in stijl.