De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

Herzberg telescoopladder specificaties

Herzberg telescoopladder 2.6 meterDe Herzberg HG-5260S telescopische ladder in elke gewenste hoogte uitschuiven om zo de perfecte werkhoogte te creëren voor elke klus. Door de hoogste stand van 2,6 meter creëer je al snel een werkhoogte van 3,5 meter. De professionele telescoopladder van de Herzberg is gemaakt van een hoogwaardig aluminium van 1,3 millimeter dik. Door dit sterke metaal kan de telescoopladder van Herzberg maximaal belast worden met 150 kilo. Het uitschuiven de van de telescoopladder is gemakkelijk te doen door de ladder op te tillen en je voet op de onderste treden te plaatsen. De Herzberg telescopische ladder schuift langzaam uit op de gewenste hoogte. Tijdens het uitschuiven van de telescoopladder klikken de slotknoppen vast wanneer de treden de juiste hoogte hebben bereikt.

Softclose langzaam afdaalmechanisme

Deze 2,6 telescoopladder van Herzberg de HG-5260S is uitgevoerd met het verplichte softclose systeem. Dit softclose systeem is een mechanisme waardoor de telescoopladder langzaam naar beneden zakt wanneer je de slotknoppen indrukt. Door dit goedgekeurde systeem vallen de treden niet hard naar beneden waardoor je je vingers niet kunt bezeren. Dit softclose systeem maakt het klussen weer een stukje veiliger en hebben het EN 131-certificaat opgeleverd.

Kortom de Herzberg HG-5260S telescoopladder 2,6 meter is het juiste hulpmiddel tijdens het klussen op hoogte.

Bekijk en bestel hier je Herzberg telescoopladder