Jamie Oliver is niet alleen een goede kok maar heeft ook zijn eigen Tefal pannenserie. Deze pannen hebben een modern design en zijn gemaakt van een hoge kwaliteit. Lees hier meer over de Jamie Oliver Tefal pannenserie.

 

De Jamie Oliver Tefal pannenserie betaat uit alle denkbare pannen die er zijn op de markt. De diverse pannen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals roestvrijstaal en emaille.

Tefal Jamie Oliver koekenpannen: De koekenpannen uit de pannenserie variëren tussen de 20 en 26 centimeter in doorsnede en zijn gemaakt van roestvrijstaal. De koekenpannen hebben een geborstelde rand wat een mooie chique uitstraling geeft. De Jamie Oliver koekenpannen hebben een zeer sterke milieuvriendelijke Tefal anti-aanbaklaag met Thermo-Spot, die effen rood kleurt wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Deze koekenpannen zijn ook geschikt voor inductie kookplaten. De sandwichbodem is een aluminium schijf ingekapseld in de rvs bodem die zorgt voor een snelle en egale warmteverdeling door de bodem.

Tefal Jamie Oliver hapjespannen: De hapjespannen van Jamie Oliver zijn gemaakt van emaille en worden geleverd met bijpassende deksel. Deze hapjespannen zijn krasbestendig en makkelijk schoon te maken door de ProMetal Pro anti-aanbaklaag met Top Coat. De pannen hebben een uitstekende warmteverdeling en hittebestendige handgrepen. Ook deze hapjespannen van Jamie Oliver hebben een thermo-Spot die effen rood wordt wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. De pannen zijn geschikt voor gas, elektra, keramisch en halogeen maar niet voor inductie.

Tefal Jamie Oliver wokpannen: Ook heeft de Jamie Oliver Tefal pannenserie een aantal woks met een doorsnede van 28 tot 32 centimeter. De Jamie Oliver wok-wadjan heeft een ProMetal Pro anti-aanbaklaag met Top Coat en een Thermo-Spot die effen rood wordt wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. De wokpannen zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Tefal Jamie Oliver steelpannen: De RVS steelpannen van Jamie Oliver Tefal pannenserie zijn gewchikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De steelpannen hebben een sandwichbodem dat is een aluminium schijf ingekapseld in de rvs bodem die zorgt voor een snelle en egale warmteverdeling door de bodem. De steelpannen worden geleverd met deksel met stoomgaatje.

 

Met de Jamie Oliver Tefal pannenserie kan iedereen zo koken als Jamie Oliver zelf. Bekijk ze hier allemaal.