Menu
Your Cart

Keuken RSS Feed

23 mei Platinum multifunctionele kookpan - inductie
HanMarcel 0 146
Platinum Multi pan Deze multifunctionele braadpan is de pan die je in de keuken moet hebben. Met de braadpan kan je namelijk frituren, braden, koken, bakken en gebruiken als ovenschaal. De Multi pan ..
22 apr. Jamie Oliver Tefal pannenserie
0 78
Jamie Oliver is niet alleen een goede kok maar heeft ook zijn eigen Tefal pannenserie. Deze pannen hebben een modern design en zijn gemaakt van een hoge kwaliteit. Lees hier meer over de Jamie Oliver ..
22 apr. Steba elektrische barbecues
0 75
De elektrische barbecues van Steba hebben amerikaanse afmetingen voor een groot en gezellig tuinfeest. De mega grote barbecues van Steba zijn elektrisch en zowel binnen als buiten te gebruiken. De a..
22 apr. Gezellig gourmetten met de feestdagen
HanMarcel 0 71
De feestdagen komen er weer aan en dat betekend gourmetten! Er zijn veel verschillende gourmetstellen te koop in diverse maten en uitvoeringen. Lees hier alles over de gourmetstellen van 2015 en maak ..
22 apr. Het merk Royalty Line
HanMarcel 0 74
Het merk Royalty Line is sinds het bestaan gericht op keuken en klein huishoudelijke artikelen, om het in de keuken en huishouden makkelijker te maken. De artikelen van Royalty Line zijn comfortabele,..
1 - 5 van 5 (1 pagina's)