De elektrische barbecues van Steba hebben amerikaanse afmetingen voor een groot en gezellig tuinfeest. De mega grote barbecues van Steba zijn elektrisch en zowel binnen als buiten te gebruiken.

De amerikaanse modellen van Steba zijn zo groot dat het mogelijk is om een hele kip te grillen. Met een bakplaat die een doorsnede heeft van 53,5 cm is er genoeg ruimte om een groot barbecue feest te organiseren. De bakplaat is gemakkelijke te reinigen door de anti-aanbaklaag en de Low-Fat functie die braadvocht weg laat lopen in een lekbak met niveau-indicator. Hierdoor hebt je minder schoonmaak werk na een leuke avond barbecueën. Door het geïntegreerde verwarmingselement behaalt deze elektrische Steba barbecue een hoge temperatuur en snelle verwarming. De variabele temperatuurregeling zorgt voor een optimaal grill resultaat en het gemakkelijk instellen van de temperatuur. Door het temperatuur display weet je precies wanneer de optimale temperatuur is behaald.

De deksels zijn gemaakt van een hoogwaardige keramische coating die zorgen voor een lange levensduur. De barbecues van Steba hebben een vermogen van 2200 Watt die zorgt voor een snelle verwarming.

Bekijk hier alle elektrische barbecues van Steba