Menu
Your Cart

Harde koffers

Tijdens het reizen wil je niet dat je koffers beschadigen of nog erger inhoud van de koffer beschadigd. Om dit te voorkomen is het raadzaam om harde koffers aan te schaffen die tegen een stootje kunnen. Harde koffers gemaakt van het materiaal ABS zijn dit soort koffers die niet snel beschadigen en de inhoud beschermen.

ABS harde koffers

Onze harde koffers zijn gemaakt van het materiaal ABS dat als eigenschap stoot en krasvrij is. Tevens is het materiaal ABS super licht in gewicht waardoor je koffer op zichzelf niet veel weegt in tegenstelling tot een stoffen koffer. Het ABS materiaal wordt vloeibaar gegoten in een mal waardoor er ook diverse uitvoeringen van leverbaar zijn qua uiterlijk. Zo zijn er harde koffer van het merk Travelerz leverbaar met ribbels of harde koffer die bijna geheel glad zijn. Dit kan per persoon verschillen qua smaak. Dit geldt ook voor de diverse kleuren waarin de harde koffers leverbaar zijn. Deze kleuren variëren van zwart, rood, bruin tot en met roze waardoor er altijd kleur is die bij je past.

Harde koffersets

Wanneer je veel reist op verschillende afstanden is het handig wanneer je diverse maten harde koffers tot je beschikking hebt. Het is namelijk niet altijd nodig om een grote harde koffer mee te nemen wanneer je maar een weekend van huis bent. Met een ABS harde kofferset heb je altijd verschillende maten harde koffer beschikbaar voor elke reis met het vliegtuig, auto, trein of boot. De harde koffersets bij Jantje van Alles bestaan uit 2, 3 of 4 harde koffers. De harde koffers zijn uitgevoerd met zwenkwieltjes waarmee je de koffers gemakkelijk kunt verplaatsen tijdens het reizen. Door het cijferslot die elke koffer heeft wordt niet alleen de buitenkant beschermd door het harde ABS maar ook de inhoudt.

4 delige harde koffersets

Met een 4 delige harde koffersets heb je vier harde koffers in verschillende formaten. De diverse formaten koffers zijn perfect voor de verschillende reizen qua afstanden. De twee kleinste harde koffers zijn geschikt als handbagage waardoor ze ideaal zijn voor kortere reizen. De vier harde koffers zijn uitgevoerd met zwenkwielen en een cijferslot.

Harde reiskoffers

Wanneer je niet veel reist en vaak alleen maar dezelfde afstand is het aan te raden om een losse koffer te kopen. Het is goedkoper wanneer je één harde koffer aanschaft dan een hele kofferset. De reiskoffer bij Jantje van Alles zijn ook gemaakt van het harde materiaal ABS en leverbaar in diverse kleuren. Met het unieke cijferslot bescherm je de inhoud van de reiskoffer en reis je veilig naar je bestemming.

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.