Menu
Your Cart

Watertafels

Merk: BIG
De mooie grachten van Amsterdam zijn nu ook te vinden in de waterbaan Amsterdamvan Waterplay! Draai de sluizen en waterkeringen open, laat speedboten, jetski's en vrachtschepen hun route vervolgen en takel met de kraan vrachtladingen aan wal.De waterbaan 'Amsterdam' bestaat uit diverse elementen we..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Merk: BIG
De mooie grachten van Amsterdam zijn nu ook te vinden in de waterbaan Rotterdam van Waterplay! Draai de sluizen en waterkeringen open, laat speedboten, jetski's en vrachtschepen hun route vervolgen en takel met de kraan vrachtladingen aan wal.De waterbaan 'Amsterdam' bestaat uit diverse elementen w..
€84,95
Excl. BTW:€70,21
Merk: BIG
Big Waterplay Rotterdam met bootje en figuur   De waterbaan bestaat uit 6 onderdelen die heel gemakkelijk op elkaar aan te sluiten zijn Uitgerust met een stromingsversneller Versnellerkan omhoog en omlaaggeplaats worden om een (snellere) waterstroom te cre..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Merk: Feber
Evolutionaire zand en water speeltafel met twee bassins. Wordt geleverd met accessoires voor nog meer speelplezier. Deksel maakt het mogelijk om het speeleiland ook als tafel te gebruiken en dient als bescherming voor het zand en water. Heldere kleuren. Afmeting 46 x 71 x 71 cm...
€56,95
Excl. BTW:€47,07
Merk: Little Tikes
Deze unieke thema zand & water tafel zorgt voor 2 speeloppervlakten; er kan met zand en water gespeeld worden. Inclusief parasol, waterwiel, boten en brug. Het deksel zorgt voor nog meer speeloppervlakte en beschermt de inhoud na het spelen. 2 tot 6 jaar Afmetingen artikel: 120 x 83 x 48..
€139,00
Excl. BTW:€114,88
Little Tikes 401N Constructie Zand en Watertafel
1 werkdag
Merk: Little Tikes
Het realistische ontwerp brengt verbeelding tot leven in de havenstad. Deze zand en watertafel wordt geleverd met een grote interactieve graafmachine! Met vele accessoires; zoals o.a. 2 trucks, zeecontainers, waterrad, hijskraan, poorten en bruggen. Het deksel zorgt voor nog meer speeloppervlakte e..
€169,00
Excl. BTW:€139,67
Merk: Little Tikes
Deze leuke watertafel zit vol met leuke speeltjes om mee te spelen. Met de verwisselbare pijpen en verbindingen kunnen peuters hun fijne motoriek verbeteren, vaardigheden delen en hun verbeelding ontwikkelen. De waterpomp stuurt het water omhoog in de watertoren. De watertafel heeft precies de goede..
€69,00
Excl. BTW:€57,02
Merk: Basic
Met deze speeltafel heb je zowel waterplezier als zandplezier. De tafel heeft 2 compartimenten: ̩̩n voor zand en ̩̩n voor water. Zo kun je tegelijk met zand ̩n met water spelen!De tafel heeft een deksel, dat je kunt gebruiken om te voorkomen dat er viezigheid in het zand komt, maar ook als tafelblad..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Merk: BIG
Met de Waterplay Niagara set zullen kinderen veel waterplezier beleven. Deze uitgebreide set is uitgerust met hoogteverschil, stroomversnelling en een innovatieve stroomversneller. De boten en het watervliegtuig maken de set extra leuk. De set is uit te bereiden met de los te verkrijgen setjes. Gesc..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
1 - 10 van 10 (1 pagina's)