Menu
Your Cart

Keukenhulpen

Keukenhulpen maken het koken gemakkelijker en nemen sommige werkzaamheden uit handen. Met een messenblok hebt je altijd het juiste mes voor alle divere verse producten in de keuken. De diverse elektrische apparaten verlichten het werk tijdens het koken en nemen minder tijd inbeslag.

Een handige citroen spray voor een verse citroen smaak. Steek de spray in de citroen of ander fruit en geniet direct van dit handige gedget. Specificaties: Kleur: Wit Afmetingen: 2,5 cm bij 9,5 cm..
€10,50
Excl. BTW:€8,68
Merk: Cooking
Deze roterende standaard van Cooking met divers kookgerei is onmisbaar in elke keuken. Pak gemakkelijk de diverse tools die je nodig hebt tijdens het koken. Het kunststof kookgerei is uitgevoerd in diverse kleuren waardoor je meer kleur brengt in je keuken. De Cooking tools kunnen in de vaatwasser e..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Deze groene appelsnijder is gemaakt van hard plastic en roestvrijstaal. Met de appelsnijder snijd u gemakkelijk elke appel in gelijke stukken en houd klokhuis apart. Materiaal: Hard plastic en roestvrijstaal Kleur: Groen Maten: 16,5cm bij 13,5cm..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Merk: HomeTronics
Hometronics waterkoker LED blauw HT-503 is een mooie waterkoker met blauwe LED-verlichting. De behuizing is gemaakt van glas met een inhoud van 1,8 liter die verwarmt wordt mer een vermogen van 2000Watt. De waterkoker van Hometronics is snoerloos en kan 360º gedraaid worden. De HT-503 waterkoker hee..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
De Imperial Collection 8 delig roestvrijstalen messenset met standaard is ideaal om dagelijks te gebruiken bij het snijden van groente, fruit en vlees. De messen zijn uitgerust met een anti antibacteriele coating om deze gemakkelijk schoon te houden. De handgrepen van de messen zorgen voor een optim..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Het vergiet van Kookkunst Holland is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft een doorsnede van 24 centimeter met een hoogte van 11 centimeter. Het vergiet is uitgevoerd met handvaten en vier pootjes. Door de pootjes komen de voedingsmiddelen niet in contact met het oppervlakte zoals de wasbak. Met d..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Het vergiet van Kookkunst Holland is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft een doorsnede van 32 centimeter met een hoogte van 13 centimeter. Het vergiet is uitgevoerd met handvaten en vier pootjes. Door de pootjes komen de voedingsmiddelen niet in contact met het oppervlakte zoals de wasbak. Met d..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Het vergiet van Kookkunst Holland is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft een doorsnede van 40 centimeter met een hoogte van 17 centimeter. Het vergiet is uitgevoerd met handvaten en vier pootjes. Door de pootjes komen de voedingsmiddelen niet in contact met het oppervlakte zoals de wasbak. Met d..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Met deze bakkwast kun je handig de olie in de pan doseren dankzij de pippet. de bostelkop is bestand tegen hoge temparaturen, is makkelijk schoon te maken & stofdicht. Specificaties: 35ml inhoud Stofdicht Makkelijk in onderhoud Bestand tegen hoge temparaturen  ..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Merk: Rosenberg
Met deze espresso maker in fraai design van Rosenberg maak je de beste en lekkerste espresso’s. De percolator heeft een inhoud voor 12 overheerlijke espresso’s en is overigens geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie.De achtkantige aluminium koffiepot van Rosenberg is opvallend en..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Merk: Rosenberg
Met deze espresso maker in fraai design van Rosenberg maak je de beste en lekkerste espresso’s. De percolator heeft een inhoud voor 6 overheerlijke espresso’s en is overigens geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie.De achtkantige aluminium koffiepot van Rosenberg is opvallend en werkt op..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Rosenberg
Met deze espresso maker in fraai design van Rosenberg maak je de beste en lekkerste espresso’s. De percolator heeft een inhoud voor 9 overheerlijke espresso’s en is overigens geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie.De achtkantige aluminium koffiepot van Rosenberg is opvallend en ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
1 - 12 van 28 (3 pagina's)