Menu
Your Cart

Keukenhulpen

Keukenhulpen maken het koken gemakkelijker en nemen sommige werkzaamheden uit handen. Met een messenblok hebt je altijd het juiste mes voor alle divere verse producten in de keuken. De diverse elektrische apparaten verlichten het werk tijdens het koken en nemen minder tijd inbeslag.

Het vergiet van Kookkunst Holland is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft een doorsnede van 24 centimeter met een hoogte van 11 centimeter. Het vergiet is uitgevoerd met handvaten en vier pootjes. Door de pootjes komen de voedingsmiddelen niet in contact met het oppervlakte zoals de wasbak. Met d..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Het vergiet van Kookkunst Holland is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft een doorsnede van 32 centimeter met een hoogte van 13 centimeter. Het vergiet is uitgevoerd met handvaten en vier pootjes. Door de pootjes komen de voedingsmiddelen niet in contact met het oppervlakte zoals de wasbak. Met d..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Rosenberg
Met deze espresso maker in fraai design van Rosenberg maak je de beste en lekkerste espresso’s. De percolator heeft een inhoud voor 12 overheerlijke espresso’s en is overigens geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie.De achtkantige aluminium koffiepot van Rosenberg is opvallend en..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Merk: Rosenberg
Met deze espresso maker in fraai design van Rosenberg maak je de beste en lekkerste espresso’s. De percolator heeft een inhoud voor 6 overheerlijke espresso’s en is overigens geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie.De achtkantige aluminium koffiepot van Rosenberg is opvallend en werkt op..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Rosenberg
Met deze espresso maker in fraai design van Rosenberg maak je de beste en lekkerste espresso’s. De percolator heeft een inhoud voor 9 overheerlijke espresso’s en is overigens geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie.De achtkantige aluminium koffiepot van Rosenberg is opvallend en ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Teesa
Houdt u niet van voedselverspilling? Of leeft u helemaal het zero waste principe na? Dan mag de TSA0167 V200 vacuümmachine van Teesa niet ontbreken op uw aanrecht. Door het goed te verpakken blijft uw eten langer vers, houdbaar en lekker en tevens beschermt u uw etenswaren tegen bacteriën e..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Merk: Teesa
Klein maar krachtig Deze Teesa TSA0804 keukenweegschaal met zwart gehard glas is bij uitstek geschikt voor precisiemetingen tot op 0,1 g nauwkeurig. De keukenweegschaal heeft een maximale belasting tot 5 kg en meet in 4 verschillende meeteenheden welke makkelijk zijn af te lezen van het grote helde..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: Teesa
Klein maar krachtig Deze Teesa TSA0804W keukenweegschaal met wit gehard glas is bij uitstek geschikt voor precisiemetingen tot op 0,1 g nauwkeurig. De keukenweegschaal heeft een maximale belasting tot 5 kg en meet in 4 verschillende meeteenheden welke makkelijk zijn af te lezen van het grote helder..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: Teesa
Een keukenweegschaal is onmisbaar in de keuken. Deze Teesa TSA0808 keukenweegschaal heeft een maximale belasting tot 5 kg met een nauwkeurigheid van 1 gram. Zo meet u altijd de juiste hoeveelheid ingrediënten. Een groot voordeel van deze weegschaal is de tarrafunctie, waarmee u het nettogewicht van ..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Merk: Teesa
Voor uw dagelijkse portie vitaminen Deze Teesa TSA3010 citruspers is ideaal voor in de kleine keuken dankzij het slimme compacte ontwerp. Sinaasappels, mandarijnen, grapefruit, citroenen of limoenen de TSA3010 is er voor groot en klein fruit. Met een maximum vermogen van 40 W heeft u in enkele seco..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Teesa
Tijd voor een heerlijke smoothie Heerlijk vers en vol vitaminen. De Teesa TSA3015B is een moderne juicer met een max vermogen van 800W. De juicer is voorzien van een extra grote opening waardoor groenten en fruit niet meer hoeven worden voorgesneden. De pulp en het sap worden perfect gescheiden in ..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Teesa TSA3025 Electrische groentesnijder en rasp zwart
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: Teesa
Uw ideale keukenhulp De Teesa TSA3025 is een multifunctionele elektrische groenten snijder en rasp en is de ideale keukenhulp. Maak heerlijke salades, rasp of schaaf eenvoudig groente, fruit en kaas met de TSA3025. Dankzij de set van 5 verwisselbare en roestvrijstalen messen heeft u voor elke situa..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
1 - 12 van 20 (2 pagina's)