Magic Hose tuinslangen

Een tuinslang van het merk Magic Hose is flexibel en kan tot wel drie langer worden dan zijn bestaande lengte. Wanneer je een Magic Hose tuinslang aansluit op de kraan zal deze drie keer zolang worden door de waterdruk. Wanneer de waterdruk wegneemt zal de Magic Hose tuinslang weer inkrimpen. Doordat de Magic Hose tuinslangen weer inkrimpen nemen ze minder ruimte in wanneer je deze opbergt. Ook wegen de tuinslangen van Magic Hose niet veel waardoor je niet meer hoeft te slepen met je tuinslang. Het is super vervelend wanneer er geen water uit je tuinslang komt door een knik of knoop. Met de tuinslang van Magic Hose kun je de knikken en knopen vergeten omdat al deze tuinslangen flexibel zijn. Alle Magic Hose tuinslangen worden geleverd met een sproeikop die maar liefs 7 verschillende straalfuncties heeft. Deze straalfuncties zijn ideaal voor de verschillende gewassen en de verschillende afstanden die gesproeid moeten worden. De flexibele tuinslangen worden geleverd met alle benodigde ½ aansluitingen wat zorgt voor een direct gebruik.

Flexibele Magic Hose tuinslang 7,5 meter

De kortste tuinslang van Magic Hose is de flexibele tuinslang van 7,5 meter. Deze tuinslang is ideaal voor kleine tuintjes of moestuintjes en is gemakkelijk op te bergen. Zonder waterdruk heeft de tuinslang van 7,5 meter nog maar een lengte van 2,5 meter die gemakkelijk op te bergen is. Met de meegeleverde aansluitingen kan de Magic Hose tuinslang van 7,5 meter direct worden gebruikt. De tuinslang van 7,5 meter wordt geleverd met een sproeikop die zeven verschillende straalfuncties heeft die in elke situatie gebruikt kan worden.

Flexibele Magic Hose tuinslang 15 meter

De flexibele tuinslang met een lengte van 15 meter is de middelste Magic Hose die er leverbaar is. De flexibele tuinslang van 15 meter heeft een lengte van 15 meter wanneer er waterdruk wordt uitgeoefend op de tuinslang. Wanneer er geen waterdruk op de Magic Hose tuinslang wordt uitgeoefend is deze dus maar 5 meter wat betekend dat deze tuinslang gemakkelijk is op te bergen na gebruik. De flexibele tuinslang van 15 meter wordt geleverd met sproeikop die zeven verschillende straalfuncties heeft met de daarbij behorende aansluitingen.

Flexibele Magic Hose tuinslang 30 meter

Wanneer je een grote tuin bezit is de Magic Hose van 30 meter iets voor jouw. Deze tuinslang heeft een maximale lengte van 30 meter wanneer er waterdruk wordt uitgeoefend op de tuinslang. Wanneer dit niet gebeurt heeft deze tuinslang van Magic Hose maar een lengte van 10 meter waardoor deze gemakkelijk op te bergen is. Ook deze tuinslang wordt geleverd met alle aansluitingen en sproeikop met zeven straalfuncties.

Flexibele Magic Hose tuinslang 45 meter

De langste tuinslang van Magic Hose is de flexibele tuinslang van 45 meter. Deze tuinslang is ideaal wanneer je een grote tuin hebt met veel gewassen. Onder een waterdruk wordt de tuinslang drie keer zolang wat betekend dat de tuinslang maar 15 meter is wanneer deze opgeborgen dient te worden. Dit bespaart ruimte en tijd omdat je de tuinslang niet helemaal op hoeft te rollen. De magic hose tuinslang wordt geleverd met een sproeikop met zeven verschillende straalfuncties.

Magic Hose sproeikop met zeven verschillende straalfuncties

De sproeikop met zeven verschillende straalfuncties is ook los verkrijgbaar en te gebruiken op elke ½ aansluiting. Hierdoor is het niet nodig altijd een flexibele tuinslang van magic hose te gebruiken maar zo heb je wel de ideaalste sproeikop. Door de zeven verschillende straalfuncties is er altijd een ideaal straal voor alle diverse gewassen.

Magic Hose

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Flexibele stretch tuinslang met sproeikop 15 meter Gratis verzenden

Flexibele stretch tuinslang met sproeikop 15 meter

€18,95
Excl. BTW: €15,66
De Flexibele tuinslang met sproeikop zet bij waterdruk tot drie keer zo lang uit (15 meter) en krimp...
Flexibele stretch tuinslang met sproeikop 45 meter Gratis verzenden

Flexibele stretch tuinslang met sproeikop 45 meter

€29,95
Excl. BTW: €24,75
De Flexibele tuinslang met sproeikop zet bij waterdruk tot drie keer zo lang uit (45 meter) en krimp...
Flexibele stretch tuinslang met sproeikop 7,5 meter Gratis verzenden

Flexibele stretch tuinslang met sproeikop 7,5 meter

€16,95
Excl. BTW: €14,01
De Flexibele tuinslang met sproeikop zet bij waterdruk tot drie keer zo lang uit (7,5 meter) en krim...
Magic Hose sproeikop 7 straalfuncties

Magic Hose sproeikop 7 straalfuncties

€8,95
Excl. BTW: €7,40
Met de handige Magic Hose sproeikop 7 straalfuncties sproei je gemakkelijk je tuin. Kleur: groen ...
Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.