Menu
Your Cart

Marvel

2-wiel kinderstep Spider-Man jongens aluminium rood
niet op voorraad
Merk: Marvel
Marvel Spider-Man 2-wiel kinderstep Deze 2-wiel kinderstep is ideaal voor buitenplezier. De kleurrijke step bevat prints van Spider-Man, waardoor hij zeer aantrekkelijk is voor jouw kind! De hoogte van het stuur kan worden aangepast, waardoor de step te gebruiken is door zowel kleine en grote kin..
€45,95
Excl. BTW:€37,98
Merk: Marvel
Marvel Spider-Man luchtbed Dit luchtbed is een must-have voor alle Spiderman-fans. Het luchtbed is ideaal om mee te nemen naar het zwembad of het strand en zal zorgen voor urenlang speelplezier. Het luchtbed is in de vorm van een schild, heeft een diameter van maar liefst 118 cm en beschikt over ..
€63,00
Excl. BTW:€52,07
Merk: Marvel
Marvel Spider-Man luchtbed Dit luchtbed is een must-have voor alle Spiderman-fans. Het luchtbed is ideaal om mee te nemen naar het zwembad of het strand en zal zorgen voor urenlang speelplezier. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen: 183 x 82 x 15 cm ..
€68,00
Excl. BTW:€56,20
Merk: Marvel
Marvel Spider-Man 3-wiel kinderstep Deze step van Spider-Man is de ideale step om van A naar B te gaan op een comfortabele en veilige manier. De step is gemaakt van zeer sterke materialen en heeft drie wielen. Hierdoor is hij ideaal om langere ritten mee te maken. De step heeft een verstelbare ho..
€25,55
Excl. BTW:€21,12
1 - 4 van 4 (1 pagina's)