Menu
Your Cart

Naf Naf

Merk: Naf Naf
Wakker worden door “de zon” Met NAF NAF ZEN DNI050PUR herontdekt u de manieren om uitgerust wakker te worden. De ZEN wekt u met een weldaad aan diverse lichttonen en geluiden die zorgen voor een heerlijk ontspannen en uitgerust gevoel tijdens het ontwaken. Een paar minuten voor uw geprogrammeerde w..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
NAF NAF DNI068BLA Portable Bluetooth radio  CD-speler met MP3 & USB
niet op voorraad
Merk: Naf Naf
De NAF NAF SENSE BT DNI068BLA bluetooth speaker is een radio, USB, CD en bluetoothspeler in één. Iedereen kan eenvoudig zijn of haar favoriete muziek streamen via de zeer snelle Bluetooth 3.0 verbinding. De brede 3,5 “ speakers en de ingebouwde equalizer zorgen voor een perfecte geluidskwaliteit. Ap..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Merk: Naf Naf
De NAF NAF ZEBRA DNI073 elegante Bluetoothspeaker is de aller slimste aankoop op het gebied van bluetooth speakers. Deze speaker heeft een prachtig geluid met een intens diepe bass. Stream snel en eenvoudig rechtstreeks al je favoriete muziek vanaf wel 10 meter afstand. Door de AUX-IN aansluiting be..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Naf Naf
De NAF NAF CLOCKLINE DNI013PUR is een van de allerleukste en mooiste wekkerradio’s welke er momenteel verkrijgbaar is. De in het rubber afgewerkte wekkerradio projecteert de tijd op uw plafond zodat u vanuit het bed de tijd af kan lezen. De wekker beschikt ook over een tweetal alarm mogelijkheden. D..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
1 - 4 van 4 (1 pagina's)